Nu Hazard vrij in de zestien, maar hij kan de bal niet helemaal lekker controleren.
Naessens door op rechts, hij zet leuk voor naar de rand van de 16, maar het schot van Conté is niet hard genoeg.
8

Goal
Doelpunt van Mohamed Messoudi (Ivan Bandalovski)
Messoudi ineens alleen voor doel. Hij kruist zijn schot voorbij Bossut in het zijnet. Vroege voorsprong voor de bezoekers.
11
Hazard geeft mee richting Naessens op rechts - alweer, zijn voorzet gaat voorbij iedereen door.
16
 Gele kaart voor FrĂ©dĂ©ric Duplus

21
 Gele kaart voor Evariste Ngolok
Ngolok met een beweging naar SkĂșlason.Terecht geel?
26
Kums draait zich weg in de zestien en schiet, een half metertje naast. De wedstrijd was wat aan het doodbloeden door de Leuvenaars, die het tempo uit het spel haalden.
29
Bandalovski buffelt Thorgan Hazard omver in de zestien, geen strafschop. Het publiek denkt er iets anders van.
31
Zulte Waregem is baas, maar is te slordig om gevaarlijk te worden.
34
Messoudi met een afstandsknal, net naast de kooi van Bossut.
38
Vervangen Ólafur SkĂșlason
Ingevallen Habib Habibou

Geblesseerde SkĂșlason wordt vervangen door Habibou.
38

SkĂșlason is geblesseerd, Habibou komt hem vervangen.
39
Mooi uitgesponnen aanval van Essevee, via Habibou komt hij tot bij Caceres, maar een Leuvens been verhindert de 1-1.
40
Bijna Habibou meteen gevaarlijk, maar over de kooi.
45
OHL richting rust met 0-1 voorsprong aan Gaverbeek
Het publiek sijpelt in grote getale weg, OHL gaat vermoedelijk met een voorsprong de rust in.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - OH Leuven: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:20
Zulte Waregem staat 0-1 achter aan de rust. Teveel slordigheden bij de thuisploeg tegen een uitgekookt OHL zorgen voor deze tussenstand.
46
En we zijn er terug aan begonnen.
47
 Gele kaart voor Sven Kums

48
Habibou met een inzet, de lat houdt Essevee van de gelijkmaker.
49
Kopbal Habibou, rakelings naast!
52
Bossut met een mirakelsave op Cerigioni.
53
Een no-look pass van Hazard.
54
Conté tot bij Naessens, maar die schiet naast. De vlam zit wel in de pan.
55
En alweer een mirakelsave van Bossut. Zonder Sammy was de wedstrijd misschien al over en sluiten.
56
Een heel open begin van de tweede helft, kansen aan beide kanten. Heel wat leuker dan de eerste 45 minuten.
57
Hazard met een poeier, tekenend voor zijn match: zwak.
59

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Ibrahima Sory Conté)
En nu komt Zulte Waregem terug op gelijke hoogte. Naessens in het straatje op rechts. Hij kan makkelijk voorzetten naar Habibou, die alleen voor doel staat. 2-2, de thuisploeg heeft nog een kleine 20 minuten en het wil meer.
61

Goal
Doelpunt van Evariste Ngolok (Mohamed Messoudi)
Meteen de 1-2 van Ngolok.
63
De fauw met een schot, net voorlangs.
71
Vervangen Frédéric Duplus
Ingevallen Idrissa Sylla

Dury zet alles op alles. Essevee gaat man op man spelen achterin, Malanda schuift naar back links.
72

Goal
Doelpunt van Habib Habibou (Jens Naessens)
De corner na de prima parade van Bailly levert een doelpunt op: 3-2 Zulte Waregem.
77
Ngolok probeert het van ver, omdat Bossut uit zijn doel is. De doelman kan de bal nog keren een metertje voor doel.
79
Vervangen Alessandro Cerigioni
Ingevallen Muhamed Subasic

83
Bijna Habibou in stelling, maar een Leuvense verdediger voorkomt een kopslag.
83
Opnieuw appĂšl voor hands in de zestien van Leuven, Delacour blijft van krommen haas gebaren.
85
Bailly voorkomt de hattrick van Habibou! Prima parade van de Leuvense doelman op de krulbal van Habibou.