Datum: 23/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem om play-off 2 te vermijden, OH Leuven om dat te halen

Zulte Waregem wil aanknopen met de overwinning tegen OH Leuven

Zulte Waregem om play-off 2 te vermijden, OH Leuven om dat te halen
Foto: © photonews

Nog acht speeldagen en we weten welke zes ploegen play-off 1 spelen, maar ook welk team de degradatie niet kon afwenden. Voor Zulte Waregem en OH Leuven is de clash in het Regenboogstadion dan ook een uitgelezen kans om hun respectievelijk doel te bereiken.

Voor Zulte Waregem oogt het seizoen vooralsnog wisselvallig. Erg goede matchen of helften worden afgewisseld met mindere prestaties. In de stand staat Essevee er nog goed voor op plek 5, maar het voelt de hete adem van Charleroi, Standard en Racing Genk in de nek. Enkel winst tegen OH Leuven is dus voldoende.

Maar dat gevoel leeft eigenlijk ook bij de Leuvenaars. In de heenpartij kwamen ze erg scherp uit de kleedkamers en dwongen ze Essevee tot het uiterste, nu willen ze ook punten pakken. En liefst een driepunter, om wat meer ademruimte te genereren onderin de stand en de weg naar play-off 2 te plaveien.

Essevee moet het zien te doen zonder Chuks Aneke en Karel D'Haene, die beiden nog sukkelen met de knie. Alle andere spelers zijn fit, tot derde doelman Bostyn aan toe. Bovendien keert Mame Thiam terug uit schorsing, dus mogen we de thuisploeg quasi op zijn sterkst verwachten. 

Waag er een gokje op!

Denk jij dat Essevee de drie punten in het Regenboogstadion kan houden? Waag er dan nu een gokje op bij Unibet. Of kies je toch voor de bezoekers van OH Leuven? Ook dat is mogelijk! Nog geen account? Dan kan je er hier eentje aanmaken en ontvang je een welkomstbonus van 60 euro. Winst van OH Leuven brengt je dan meteen 237 euro op!

Meer nieuws