Datum: 14/02/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stayen
STVV en Mechelen sluiten weekend af met duidelijk doel: seizoen afsluiten

STVV - KV Mechelen vanavond LIVE te volgen op Voetbalkrant.com

STVV en Mechelen sluiten weekend af met duidelijk doel: seizoen afsluiten
Foto: © photonews

STVV en KV Mechelen sluiten het weekend af op Stayen. Het doel voor beide ploegen is duidelijk: winnen en zo eigenlijk het seizoen afsluiten. Niet meer in de problemen komen en vooruit kijken naar play-off 2, waar we dit soort matchen dan opnieuw tegenkomen? Het zou zomaar kunnen.

STVV won vorige week bij Standard en is daarmee bijna helamaal zeker, KV Mechelen wint toch graag nog eens om ook helemaal zeker te zijn. De Truienaars zullen wel met heel wat vertrouwen aan de match beginnen, want winnen in Luik - dat doet iets met een Haspengouwer.

Niet dat KV Mechelen minder vertrouwen zal hebben, want zij hielden vorige week Anderlecht in een aangename match nog op 2-2. Tim Matthys, Edin Cocalic en Seth De Witte: ze zitten allen in de 21-koppige selectie. Of ze gaan spelen? Dat zal vanavond moeten blijken.

Allen zijn ze onzeker, waardoor er mogelijk opnieuw weinig opties zullen zijn voor Jankovic in de defensie. Vitas en Bjelica maakten wel een goede indruk de voorbije week en dus hoeft dat niet eens zo'n groot probleem te zijn. 

Houden de Haspengouwers de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 132 euro op. Denk je eerder dat de bezoekers winnen op Stayen? Dan mag je maar liefst 168 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws