lokSporting Lokeren
gnkKRC Genk
Datum: 20/02/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Daknam
Lokeren verwelkomt ex-coach Maes: "Daar zullen we op voorbereid zijn"
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Vanavond Lokeren - Genk live bij Voetbalkrant.com

Lokeren verwelkomt ex-coach Maes: "Daar zullen we op voorbereid zijn"
Foto: © SC

Sporting Lokeren maakt zich op voor de komst van zijn ex-coach Peter Maes. Die moet met Genk nog 4 keer vol aan de bak om een ticketje voor play-off 1 te bemachtigen.

Lokeren is mathematisch nog niet gered, maar het moet al heel raar lopen opdat de troepen van Georges Leekens nog in de problemen zouden komen. Vorige week werd er gelijkgespeeld na een spectaculaire match tegen OHL, puntengewin tegen Genk zou de Waaslanders ook mathematische zekerheid over play-off 2 kunnen geven.

Dat zal nog altijd moeten gebeuren zonder Maric, Rassoul en Ngolok. Dit drietal ligt in de lappenmand. Ticinovic is wel klaar voor de strijd.

De terugkeer van Peter Maes

Bij Genk heeft Maes de spelers voor het uitkiezen. Zijn team zit in een goede flow en zette een uitstekende reeks neer na de winterbreak. Winst zou een hele grote stap richting play-off 1 zijn voor de Limburgers. Maar de komst van Peter Maes zal zeker enkele van zijn ex-spelers extra motiveren.

"Dat klopt, maar daar zullen wij op voorbereid zijn", verzekert Brian Hamalainen aan Voetbalkrant.com. "We verwachten dat sommige jongens bij Lokeren een extra tandje zullen bijsteken tegen ons. Maar bij ons zit het gevoel goed, het vertrouwen is aanwezig. We moeten hard voor elkaar werken en vechten voor elke bal."

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 147 euro als KRC Genk wint
  • 171 euro als Lokeren wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis!

Meer nieuws