Bij Standard mag Dossevi zijn debuut maken. Yattara mag starten, Emond en Santini bevolken de bank.

Trebel probeert het meteen met een schotje.
2
Persoons grijpt naar zijn voet. Hij was er al maanden aan geblesseerd en kwam meteen in contact met Van Damme.
7
Lokeren krijgt een vrije trap, maar de bal van Patosi gaat uit een scherpe hoek via een hoofd naast. Wat optimistisch om het van daar rechtstreeks te proberen. Corner nu.
9
Dossevi laat zich zien
Wat een knal van Dossevi! Hij krijgt de bal op de slof na een vrije trap van Knockaert. Van Damme probeert een 'Benteke-tje', maar zijn bal gaat over.
10
Trebel probeert het van afstand! Hij knalt net naast.
13
Miric gaat door, maar knalt voorlangs.
16
Knockaert plots met een knal! Zijn bal zoeft over de lat!
17
Gadir wordt teruggefloten voor handspel, maar raakt de bal met de borst.
19
Miric kermt het uit van de pijn, hij kwam onzacht in aanraking met de elleboog van Arslanagic.
22
Knockaert krijgt een stevige tik van Ticinovic, maar Verbist ziet er geen kaart in.
25
Knockaert krijgt er een corner uit. Eindelijk nog eens wat gevaar of animo?
25
Knockaert brengt de bal hard voor doel, maar Maric riskeert lijf en leden om het leer weg te halen.
27
Ingason geeft de bal zomaar aan Brüls die Yattara in stelling kan brengen. Hij knalt op Copa.
29
Lokeren krijgt nu een vrije trap aan de rechterkant. Patosi achter de bal, maar Standard werkt weg.
32
Knockaert schreeuwt om de bal, maar de pas van Yattara is te ver. Hij haalt er toch nog een corner uit.
36
Knockaert staat buitenspel en wordt afgevlagd. Hij krijgt de volle laag van de Fransman, maar had gelijk.
39
 Gele kaart voor Anthony Knockaert
Knockaert gaat door op Persoons en krijgt terecht geel.
42
Geen hoogstaande wedstrijd, voorlopig.
43
Miric mist reuzenkans!
Wat een kans voor Miric! Hij krijgt de bal na een mindere actie van Brüls, maar trapt zomaar op Thuram. Dé kans van de eerste helft.
45+1
Met een corner voor Standard gaan we deze helft snel afsluiten. Lokeren kon standhouden en kwam aan het eind tot een grote kans, maar voor het overige was Standard de gevaarlijkste.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Yattara trapt half naast de bal. Voorlopig nog geen gelukkige match voor hem.
48
Lokeren zet een mooie aanval op, maar Miric wordt afgevlagd voor buitenspel. Het was Patosi die offside liep, niet Miric.
51
Gadir met de 0-1 aan de voet!
Wat een mogelijkheid voor Gadir nu!! Hij komt alleen voor de doelman, maar trapt op Thuram.
54
Yattara vergeet door te lopen op een bal van Knockaert, hij komt net te kort.
54
Patosi! Nee!
Oh, oh, oh, wat mist Patosi nu! Het had hier al 0-3 kunnen staan voor Lokeren! Patosi trapt op Thuram en duwt ook de rebound naast het lege doel!
56
Man, man, man, wat een kansen! Maric kopt een uitstekende vrije trap van Patosi op de paal!