Datum: 15/10/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Guldensporenstadion
Loopt Standard zich ook stuk op ijzersterke thuisreputatie KV Kortrijk?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: KV Kortrijk - Standard

Loopt Standard zich ook stuk op ijzersterke thuisreputatie KV Kortrijk?
Foto: © photonews

Met Standard komt zaterdagavond al de vierde telg van de G5 afgezakt naar het Guldensporenstadion. Van de vorige drie haalde enkel AA Gent een puntje. Standard weze dus gewaarschuwd.

Met ook de overwinning tegen Westerlo erbij komt Kortrijk dus aan een erg mooie tien op twaalf wat wedstrijden in eigen huis betreft. Tegen Lokeren ging het in de vorige wedstrijd wel helemaal fout, maar dat was op verplaatsing. Daar zien we altijd een ander KVK.

Bij de Kerels kan coach Belhocine niet rekenen op Mercier, De Smul en Papazoglou. Daarnaast is er in de selectie geen plaats voor Boyer, D'Haene, Rougeaux en Barbaric.

Selectie KV Kortrijk: Verstraete, Goutas, De Smet, Pavlovic, Kage, Saadi, Sifakis, Métanire, De Mets, Gigot, Joaozinho, Rolland, Ouali, Kaminski, Totovytskyi, Van Loo, Veldwijk en Sarr

Standard verloor de voorbije wedstrijden tegen Ajax en Anderlecht telkens met het kleinste verschil en kent een pak ups en downs in deze competitie. Tegen Kortrijk moet het de plaats in de top-zes zien te verdedigen.

Bij de Rouches zien we geen Benito Raman, de jonge aanvaller is ziek. Ook voor Milos Kosanovic komt de partij te vroeg na zijn lange blessure. Dompé is verder ook nog steeds out.

Selectie Standard: Gillet, Hubert, Andrade, Elderson, Laifis, Soares, Scholz, Lavalée, Enoh, Cissé, Trebel, Dossevi, Edmilson Jr, Legear, Miya, Belfodil, Sa, Emond en Mbenza

Toch is volgens Unibet Standard favoriet. Een goeie gok van zestig euro op de Rouches kan u 156 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws