gntKAA Gent
wbeSK Beveren
Datum: 06/11/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Herpakt Gent zich met Thoelen in eigen huis?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing AA Gent - Waasland-Beveren

Herpakt Gent zich met Thoelen in eigen huis?
Foto: © photonews

AA Gent liep in Europa tegen een nieuwe nederlaag aan en ook doelman Rinne had opnieuw een doelpunt op zijn geweten. Vanavond tegen Waasland-Beveren proberen de Buffalo's opnieuw op te staan.

Dat doen ze hoogstwaarschijnlijk met opnieuw Yannick Thoelen tussen de palen. De doelman deed het goed tegen Standard en KV Mechelen, maar zat tegen Shakhtar opnieuw op de bank. Hij zag zijn concurrent opnieuw in de fout gaan.

Niet dat hij het de Zweed toewenst, zo zit Thoelen niet in elkaar. Verder nog steeds geen Davidzada in de selectie, die lijkt echt de bonen gegeten te hebben met zijn rood karton op bezoek bij Eupen.

Selectie Gent: Rinne, Taravel, Coulibaly, Neto, Mitrovic, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Waasland-Beveren won vorig weekend tegen Anderlecht en heeft dus zin om nog een reus neer te halen dit weekend. Vanzo en Buatu zijn er niet bij, Seck, die al snel rood kreeg tegen Anderlecht, werd vrijgesproken en is wel aanwezig.

Selectie Waasland-Beveren: Demir, De Schutter, Moren, Marquet, Gano, Schrijvers, Michel, Seck, Goblet, Schwartz, Dhondt, Jans, Opoku, Cools, Köteles, Van Dooren, Myny, Camacho, Geentjes

Wil je de wedstrijd nog spannender beleven? Zet dan in via UNIBET. Gent is de favoriet, maar wie weet win jij wel met een stunt van Waasland-Beveren? Via deze link krijgt u alvast zestig euro gratis.

Meer nieuws