Goal
Doelpunt van Ishak Belfodil (Răzvan Marin)

3
Droomstart voor Standard!
Nieuwkomer Marin weet Belfodil te vinden en zo staat Standard meteen op voorsprong. Wat een droomstart!
6
Heet standje aan de overkant, maar de voorzet wordt aan de tweede paal uiteindelijk net niet binnen gekopt door Cases.
8
Een vurig begin, want daar is Cases al opnieuw. Deze keer sterft de bal op de paal.
10
Nu Sylla in het straatje, die uiteindelijk valt na een contact met Gillet. Geen penalty oordeelt de spelleiding.
13
De thuisploeg heeft er echt wel zin in. Ze moeten ook, want ze staan op achterstand. Maar tot op heden wel geen nieuwe kansen meer.
16

19
Raman was even geveld en had verzorging nodig, maar hij is helemaal terug en zorgt ei zo na voor de 0-2. Hij kopt een voorzet van Belfodil in de handen van Van Crombrugge.
22
Halfweg de eerste helft. Eupen blijft aandringen, maar Standard is ook erg gevaarlijk op de uitbraak. Aangename partij, dat wel.
26
Het is even wat stilgevallen. Eupen is zich aan het wapenen voor een volgende aanvalsgolf, mogen we vermoeden.
30
Halfuurtje ver en Eupen zet opnieuw op, maar op de counter is Edmilson gevaarlijk!
33
Sa met een poeier, maar de bal stuit uiteen op de dwarsligger.
36
Ook Mladenovic probeert het van ver, maar niet op het kader deze keer. Standard heeft het evenwicht wat weten te herstellen.
38
 Gele kaart voor Filip Mladenović

40
Sa met een lekkere rush, maar uiteindelijk ziet hij zijn poging in het blok belanden.

45+1
Eerst Edmilson met een schot en in de rebound ook Raman, maar Van Crombrugge kan tot twee keer toe redden. We lijken te gaan rusten met 0-1.

Scheidsrechter
Rust
Eupen - Standard: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:22
We zijn gaan rusten met een 0-1 voorsprong voor de bezoekers. En op basis van de volledige eerste helft is dat wel verdiend.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen Am Kehrweg.
50
Belfodil laat ook in de tweede helft meteen zijn kwieke beentjes zien, maar de drive is voorlopig iets minder dan in de eerste helft lijkt het.
51
 Gele kaart voor Siebe Blondelle

54

Goal
Doelpunt van Konstantinos Laifis (Suárez Jeffrén )

54
Alles te herdoen!
En daar is dan toch de gelijkmaker. Mooie beweging van Jeffren en een dito pass. Lazare helemaal alleen, via de knie van Laifis tegen de touwen: 1-1!
55
 Gele kaart voor Ibrahima Cisse

57
Sa trapt aan de overkant meteen de 1-2 binnen, maar hij stond toch wel een metertje buitenspel en dus gaat het feest niet door.
58
Edmilson lijkt te moeten gewisseld worden. Een nieuwe dreun voor de Rouches lijkt dat.
60
Vervangen Edmilson
Ingevallen Isaac Mbenza

61
Sylla met een serieuze rush naar de goal van Gillet, maar de goalie van Standard kwam goed uit en dan een fikse botsing tussen beide.
65

Goal
Doelpunt van Mamadou Sylla Diallo (Siebe Blondelle)

65
Boem, bam, paukeslag: 2-1 Eupen!
Blondelle met een leuke pas binnendoor, Sylla profiteert optimaal en schuift de bal koeltjes onder Gillet.
66
Vervangen Ibrahima Cisse
Ingevallen Danilo Barbosa da Silva

67
Na Marin, komt nu ook Barbosa erin op het middenveld van Standard. De twee nieuwe mannen meteen samen op het veld dus.
69
Diagne met een geweldig schot van heel ver, maar hij botst gewoon pardoes op de kruising. Wat een actie zeg!
72
Standard heeft nog (minder) dan 20 minuten om hier een en ander recht te zetten. Lukt dat nog?
75
Vervangen José María Cases Hernández
Ingevallen Eric Ocansey

75
Een voorzet van Marin, een kopbal van Sa. Net naast de kooi van Van Crombrugge.
78
Vervangen Orlando Sá
Ingevallen Renaud Emond

79
Cases kon niet meer verder voor Eupen, terwijl Jankovic Emond nog tussen de lijnen stuurt.
81
 Gele kaart voor Răzvan Marin

82
Lazare probeert voorbij Danilo te raken en gaat dan na een licht contact tegen de grond. Geen elfmeter.
83
 Gele kaart voor Danilo Barbosa da Silva

85
Mbenza nog eens met een voorzet, maar Van Crombrugge zit er goed tussen. Nog vijf minuten, Standard heeft een probleem ...
86
Vervangen Jean Thierry Lazare Amani
Ingevallen Odeni Georges Jamabo

88
Komt er nog iets? Standard lijkt niet meteen nog iets klaar te spelen.
89

Goal
Doelpunt van Ishak Belfodil (Alexander Scholz)

89
Van Crombrugge met een flater, pech voor Eupen!
En toen ging Eupen een beetje helpen ... Van Crombrugge blijft wachten op een bal, Belfodil is er als eerste bij en zorgde voor een makkelijk doelpunt: 2-2!
89
 Gele kaart voor Hendrik Van Crombrugge

90+1
Het is nog steeds niet gedaan! Nu ook een doelpunt van Sylla, maar zijn kopbaldoelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Het zal erg nipt zijn geweest ...
90+2
We krijgen er nog 4 minuten extra bij overigens. We zijn anderhalve minuut weg in die extra tijd.