Een spurtduel tussen Tainmont en Diagne eindigt met die eerste tegen de boarding.
Die van Eupen komen er eens uit en dwingen een corner af.
10
Blondelle en Pollet knallen onzacht tegen elkaar. Het spel ligt even stil.
16
Eupen legde in het eerste kwartier al enkele aardige acties op de mat, maar Charleroi heeft nog niet al teveel kansen moeten weggeven.
16
Van Crombrugge moet in actie komen op een knal van Bakar.
18

Goal
Doelpunt van Steeven Willems (Damien Marcq)
BAM! Wat een wereldgoal van Steeven Willems! Hij legt aan van iets over de middenlijn en Van Crombrugge staat aan de grond genageld!!
24
 Gele kaart voor Damien Marcq

26
We krijgen nu een drankpauze op Charleroi.
32

Goal
Doelpunt van David Pollet (Mamadou Fall)
Daar is de tweede al!! David Pollet duwt een kopbal van Mamadou Fall tegen de touwen! Zijn tweede goal al dit seizoen.
34
Charleroi lijkt in een zetel te zitten tegen een niet onaardig Eupen.
34

Goal
Doelpunt van David Pollet (Clément Tainmont)
Daar is Pollet opnieuw!!! Hij knalt zijn tweede van de avond tegen de netten! Een goeie bal van Tainmont zette hem op weg en hij duwde de bal tussen de benen van Van Crombrugge!
38
Dan toch Taulemesse eens! Na balverlies van Diandy kan hij knallen, maar zijn bal gaat naast!
43
Charleroi eist de bal op, het lijkt alsof ze die 3-0 voorsprong wel even naar de rust piloteren.
45

Goal
Doelpunt van Damien Marcq
Ai ai ai, Marcq zet dan toch nog een valse noot voor de rust. Hij devieerde de voorzet van Ocansey voorbij zijn eigen doelman!

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Eupen: 3-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47

Goal
Doelpunt van Henry Chukwuemeka Onyekuru (Eric Ocansey)
GOAL voor Eupen!! De bezoekers doen opnieuw helemaal mee! Onyekuru werkt oog in oog met Van Crombrugge koelbloedig af!
49
 Gele kaart voor Cristophe Diandy

51
Daar is Eupen opnieuw! Ackerberg kopt door, maar Mata kan Henry Onyekuru van de gelijkmaker houden.
57
We krijgen een vrije trap in de zestien!! Laforge oordeelt dat Van Crombrugge een bewuste terugspeelbal opraapte.
58
De bal gaat verrassend genoeg naar Tainmont en die knalt in het blok!
63
 Gele kaart voor Peter Hackenberg

63
Charleroi gooit er met Ninis een creatieve geest in.
63
Vervangen Djamel Bakar
Ingevallen Sotirios Ninis

66
 Gele kaart voor Luis GarcĂ­a Fernandez

69
Een nieuwe drankpauze dient zich aan op Charleroi.
73
Wat een kans voor Eupen! Sylla krijgt de bal goed op de slof, maar Penneteau duwt de bal over doel!