Datum: 10/09/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen-Oostende, vuurwerk verwacht: twee aanvallende ploegen tegen elkaar

Eupen-Oostende vandaag om 18u

Eupen-Oostende, vuurwerk verwacht: twee aanvallende ploegen tegen elkaar
Foto: © Photonews

KV Oostende heeft tien punten, Eupen vier, maar zou het verschil echt zo groot zijn. Eupen speelt wel vrank en vrij voetbal en Am Kehrweg verwachten we vanavond een leuke partij.

Waarom? Beide ploegen hun grootste kwaliteiten liggen in de voorlinie. Yves Vanderhaeghe heeft een enorme keuze aan aanvallers en aanvallende middenvelders. Jordi Condom heeft dan weer een paar 'flyers' die elke defensie pijn kunnen doen.

Vanderhaeghe trok met zijn ploeg zaterdag al op afzondering om de grote afstand niet op de matchdag te moeten afleggen. "Maar dat deden we vorig seizoen ook al eens toen we naar Standard moesten", vertelde Vanderhaeghe deze week. "We zien het niet echt als een afzondering, maar gewoon iets wat het makkelijker maakt voor ons."

Deze Conte moet Vanderhaeghe nog meer alternatieven geven.

En Vanderhaeghe heeft veel spelers ter beschikking, behalve misschien zijn Afrikaanse internationals die iets later terugkeerden. Daarnaast heeft hij Ibrahima Conte erbij en daar verwacht hij veel van. "Die jongen kan een actie maken en een goal scoren. Nu moeten wij zijn rendement omhoog halen", aldus Vanderhaeghe.

Verrassend genoeg zijn de kustjongens niet de uitgesproken favoriet Am Kehrweg. Misschien de goeie moment voor een gokje bij UNIBET...

Meer nieuws