Datum: 11/09/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Benieuwd naar de Oost-Vlaamse derby: wie vervangt Kums?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent-Sporting Lokeren

Benieuwd naar de Oost-Vlaamse derby: wie vervangt Kums?
Foto: © photonews

De Oost-Vlaamse derby wordt de eerste voor AA Gent na het tijdperk 'Kums', het wordt afwachten hoever Gent staat in het vervangen van de belangrijkste speler van de laatste twee jaar.

Zowel Hannes Van Der Bruggen, Ibrahima Rabiu en Rob Schoofs haalden de selectie bij de Buffalo's. Net als Anderson Esiti, de doublure voor Renato Neto. Dé vraag is echter wie vanmiddag naast Neto op het veld staat.

AA Gent komt alvast uit een uitstekende prestatie op het veld van Anderlecht twee weken terug, maar moet nu afwachten hoe het zal draaien zonder de metronoom.

Selectie AA Gent: Rinne, Davidzada, Coulibaly, Matton, Neto, Kujovic, Mitrovic, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Esiti, Gershon, Milicevic, Ndongala.

Bij Lokeren is er opnieuw een terugkeer van Steve De Ridder bij zijn AA Gent, in zijn vorige retour met Zulte Waregem zorgde met een doelpunt mee voor een 2-2 gelijkspel voor Essevee.

Georges Leekens waarschuwde intussen zijn troepen. "Het wordt een van de moeilijkste uitwedstrijden, zoniet dé moeilijkste. Ik zag hun wedstrijd op Anderlecht, daar hadden ze met 0-3 of 0-4 kunnen winnen."

Selectie Sporting Lokeren: Copa, Verhulst, De Wolf, Carlos, Ingason, Ticinovic, Galistsios, Ninaj, Terki, Overmeire, Rassoul, Jambor, Bolbat, Patosi, Miric, Enoh, De Sutter, Coelho, Straetman, Hupperts, De Ridder.

Meer nieuws