Datum: 14/10/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent wacht met spanning op vuurdoop Vanderhaeghe
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - Waasland-Beveren

Gent wacht met spanning op vuurdoop Vanderhaeghe
Foto: © photonews

Voor Yves Vanderhaeghe begint het vanavond écht. In Gent neemt de kersverse coach het met zijn Buffalo's op tegen het sterke Waasland-Beveren van Philippe Clement.

De eerste anderhalve week van Vanderhaeghe verliep goed, volgens coach én spelers, maar de echte waardemeter is uiteraard wat er op het veld gepresteerd wordt. Je mag nog zoveel lachen op training, als dat voetbalplezier én het resultaat niet terugkeert in de wedstrijd, haalt het niet veel uit.

Franko Andrijasevic is fit en zit opnieuw bij de kern, maar voor Saief, Neto en Foket komt deze wedstrijd nog te vroeg. Verwacht wordt dat Vanderhaeghe niet drastisch van het systeem van Hein Vanhaezebrouck zal afwijken.

Selectie Gent

Bij Waasland-Beveren kenden ze onder coach Philippe Clement een veel betere start dan AA Gent. Vooral nieuwkomer Ryota Morioka imponeert. De 26-jarige Japanner is enorm belangrijk met goals en assists.

Selectie Waasland-Beveren

Pakt Yves Vanderhaeghe vanavond zijn eerste zege als coach van AA Gent? Bij UNIBET geloven ze er alvast in, Gent is er de favoriet. Via deze link kan je inzetten én een bonus van 80 euro opstrijken!

Meer nieuws