Stadion: Regenboogstadion

Herbeleef Zulte Waregem - Antwerp (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Speeldag 19 sluiten we af in Waregem. Essevee ontvangt Antwerp. De thuisploeg heeft heel wat goed te maken na de 3-0 nederlaag op de Bosuil. De ploeg van trainer Francky Dury zit in een negatieve spiraal, maar kan wel opnieuw rekenen op Peter Olayinka. Bij Antwerp zit Limbombe opnieuw op de bank. Trainer Bölöni gaat opnieuw rekenen op de driehoek Haroun, Yatabare en Corryn om de aanval van Zulte af te blokken.
1
Zulte Waregem-Antwerp: 0-0
1
Antwerp trapt laatste wedstrijd op gang!
We zijn er aan begonnen en meteen heel veel druk van de thuisploeg. In de eerste minuut is het al meteen opletten voor een snelle uitbraak.
6

Penalty
Penalty voor Antwerp
Ardaiz gaat neer in de zestien na contact met Heylen. Strafschop voor Antwerp.
6

Goal
Doelpunt van Geoffrey Hairemans
Antwerp komt er nauwelijks uit, maar na een fout op Ardaiz, knalt Hairemans de strafschop in het dak van het doel.
8
Bolat gaat goed plat op een knal van De Sart.
13
Kaya met een flauwe vrije trap. Geen probleem voor Bolat.
15
Owusu kan net niet bij een voorzet van Buta.
18
De supporters van Zulte Waregem juichen, maar de vrije trap gaat in het zijnet.
18
Zulte Waregem op zoek naar de gelijkmaker
Zulte Waregem drukt meer en meer door. Al blijft het oppassen voor de uitbraken van Antwerp.
19
 Gele kaart voor Geoffrey Hairemans

22
Owusu en Ardaiz proberen zich door te zetten, maar teveel Waregemse benen in de weg. Weg kans.
25
 Gele kaart voor Alexander Corryn

26
 Gele kaart voor Sandy Walsh

28
Het gaat er hevig aan toe met momenten hevig aan toe. Al drie gele kaarten.
28
De Pauw knalt over!
Zulte Waregem bijna met de gelijkmaker, maar de bal van De Pauw scheert nipt de lat.
30

Goal
Doelpunt van Joaquín Ardaiz (Sambou Yatabare )
Antwerp staat 0-2 voor. Ardaiz alleen op Bossut en faalt niet.
30

Goal

32
Owusu trapt de 0-3 op Bossut!
Weer een grote kans voor Antwerp. Owusu op Bossut, maar die laatste pakt.
34
De Sart kopt over.
36
Bolat met een knappe redding!
Hamalainen met een knappe vrije trap, maar de redding van Bolat mag er zijn.
40
Owusu scoort, maar het feest gaat niet door!
Owusu scoort op een hoekschop, maar de trap van Hairemans ging al over de achterlijn.
41

Gemiste penalty
Geoffrey Hairemans mist penalty
Bijna was het 0-3, maar Hairemans mist van op de stip.
42
Owusu kreeg dan wel een strafschop, maar dat was maar héél licht.
45
 Gele kaart voor Matheus

45+2
Antwerp op de counter, maar vooraan twijfelen ze te lang. Weg kans.

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Antwerp: 0-2

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Sandy Walsh
Ingevallen Alessandro Cordaro

21:03
Wat kan Zulte Waregem nog ?
Kan Zulte Waregem deze 0-2 nog ophalen tegen Antwerp?
47
Olayinka bijna met de aansluitingstreffer!
Grote kans voor de thuisploeg, maar Borges kan nog net ingrijpen.
48
Geen strafschop voor Zulte Waregem.
Olayinka gaat neer in de zestien, maar Wouters wil er niet van weten. Vreemde beslissing.
53
Opnieuw komt Antwerp goed weg. De Pauw kan afwerken, maar geeft hem aan Olayinka die niets meer kan forceren. De Pauw had zelf moeten afwerken.
58
Antwerp wacht nu op de tegenaanval, maar tot nu toe zonder succes.
66

Goal
Doelpunt van Davy De fauw (Onbekend Onbekend)
Het kan nog voor Zulte Waregem. Een hele reeks voorzetten. Uiteindelijk trapt De Fauw raak.
68
Zulte Waregem blijft komen. De bezoekers hebben het moeilijk.
71
Neen, het voetbal van Antwerp is niet mooi om zien. Ballen wegtrappen en pompen, maar voorlopig wel zonder verzuipen. Al is het vreselijk koud en nat aan de Gaverbeek.