Datum: 18/02/2018 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Mechelen wacht helse klus in onneembare Ghelamco Arena
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: AA Gent - KV Mechelen

Mechelen wacht helse klus in onneembare Ghelamco Arena

Dankzij de ommekeer in Zulte Waregem-Eupen kan KV Mechelen toch al met een geruster gemoed naar Gent afzakken. Zelfs met een nederlaag blijven ze voor de Panda's.

En die nederlaag, die valt eigenlijk te verwachten. AA Gent won onder Yves Vanderhaeghe immers al z'n thuiswedstrijden en lijkt niet zinnens om daar snel verandering in te brengen.

Toch waarschuwt de coach zijn jongens. "KV Mechelen gaat strijd leveren, voor hen is het van moeten. Het zal niet makkelijk zijn voor ons, maar we komen altijd tegen een sterk georganiseerd blok en slagen er meestal wel in om zo'n blok te omspelen."

De statistieken blijven alvast fenomenaal. Opvallend is dat Christiansen zijn terugkeer viert in de selectie. Nochtans werd die niet meteen terug verwacht.

Bij KV Mechelen keert Pedersen nog eens terug naar de Ghelamco Arena. Hij ziet dat zijn spitsbroeder opnieuw het ritme kan vinden. "Bandé is helemaal terug. Hij komt er opnieuw door en kan nog belangrijk zijn voor ons."

Schoofs, ook ex-Gent, moet de partij missen. "Jammer dat ik nu de match op Gent moet missen door mijn gele kaart. Fabien Camus zal moeten spelen en hij viel goed in", heeft hij wel vertrouwen in zijn ploegmaat.

Volgens UNIBET is AA Gent favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws