Grote ontlading bij Olayinka en co na de 0-1

Een minuut applaus voor de geliefde overleden clubfotograaf.
Een probleem met een van de netten en dus een klein oponthoud meteen voor de match.
Charleroi-Zulte Waregem: 0-0
1
We zijn er aan begonnen in het Zwarte Land.
3
Meteen het betere zolenwerk van de bezoekers, maar De Pauw en co raken er voorlopig niet door.
5
De thuisploeg roert zich een keertje. Marinos loopt uiteindelijk over de lijn met de bal.
7
Aan de ene kant plukt Penneteau een voorzet van Kaya, aan de overkant roert Pollet zich met een gekraakte volley.
10
Echte kansen hebben we nog niet mogen noteren. De bezoekers eisen wel de bal op in het vijandige gebied.
12

14
De thuisaanhang maakt veel sfeer, maar ook snel trammelant. Voetballend is het even wat minder.
17
De thuisploeg komt opzetten. Uiteindelijk is er een schot van Baby, maar meters naast. Hoge druk, dat wel.
20
20 minuten ver, de fans maken weer flink wat kabaal na een fout op Rezaei. Geen kaart oordeelt Vertenten.
23
Op de vrije trap gaat Pollet neer in de box. Geen elfmeter oordeelt Vertenten, de fans zijn ziedend.
25
Pollet met de opgelegde kans ... huizenhoog over!
Plots een voorzet van Lukebakio, pardoes in de voeten van Pollet. Die trapt huizenhoog over vanop 10 meter.
28
Diandy legt Doumbia over de knie en krijgt een reprimande. "Union Belge maffia" oordelen de thuisupporters.
31
Vrije kopkans voor Rezaei, maar Bostyn zonder problemen.
34
Een sterker momentje van de bezoekers, maar niemand komt tot een schot.
37
De truitjes gaan uit in de harde kern van Charleroi. Nochtans nog geen match om écht warm van te worden.
38
De fauw met de lage schuivende voorzet, Coopman raakt hem niet helemaal vol en voorlangs.
40
Een nieuwe grote kans voor Pollet op aangeven van Baby, maar het vizier staat niet scherp.
44

Goal
Doelpunt van Peter Oladeji Olayinka (Nill De Pauw)
En zo staat Zulte Waregem dan toch vlak voor rust op voorsprong. De opening op De Pauw, die aan de eerste paal de kop van Olayinka weet te vinden.
45+1
Een minuutje extra, kopballetje De fauw zonder moeite voor Penneteau.

Scheidsrechter
Rust
Charleroi - Zulte Waregem: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Essevee heeft de tweede helft op gang getrapt.
48
Plots de bezoekers met drie tegen twee, maar Kaya speelt het niet goed uit. Wel een corner.
50
Botsing Baby - Doumbia, dat wordt even verzorgen voor beiden.
54
Kaya dwingt Penneteau tot een redding na een mooie actie van Essevee.
56
 Gele kaart voor Julien De Sart

58
De Zebra's worden weggedrukt in de tweede helft en hebben aanvallend nog maar weinig laten zien. Mazzu gaat iets moeten verzinnen.
60
Een dubbele wissel op komst. Bedia én Benavente staan klaar.

63
Wat een actie van Olayinka, maar het overzicht om naar rechts te steken is er nét niet. Daar zat meer in voor Essevee.
65
De thuisploeg krijgt de vrije trap mee na een por van Hamalainen. De bezoekers claimen een eerdere fout op De Sart.
67
Dessoleil lepelt de vrije trap meters over.
68
Vervangen Marco Ilaimaharitra
Ingevallen Enes Saglik

68
Derde wissel bij de thuisploeg, ondertussen moet Coopman even verzorging hebben.
71
Vervangen Sander Coopman
Ingevallen Aaron Leya Iseka

72
Het vuur zit er weer in en Hamalainen moet een corner toestaan. Coopman kon niet verder en werd gewisseld.
75
Alles te herdoen!
Benavente wordt in het straatje gestuurd, komt met de voorzet en daar kan tegen de touwen gewerkt worden. De Sart claimt een fout, de verdedigers denken aan buitenspel. Alles is te herdoen.
75

Goal
Doelpunt van Kaveh Rezaei (Cristian Benavente)

78
De thuisploeg gaat onder impuls van de fans nu voluit.
79
 Gele kaart voor Dorian Dessoleil

80
Tackle met de twee voeten vooruit op Derijck, gele prent!
80
 Gele kaart voor Stergos Marinos
Ook Marinos de bon op voor driest inkomen
82

Goal
Doelpunt van Stergos Marinos (Idrissa Doumbia)
Ow ow ow, Iseka gaat ertussendoor en ziet een doelpunt stranden op de paal, maar Marinos werkt in de herneming binnen.
86
De bezoekers gaan de bal nu echt monopoliseren. Wat kunnen de Zebra's nog?
87
Bedia met de knal, Bostyn pakt in de korte hoek.