Volg de match tussen KV Mechelen en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Het stadion is aardig volgelopen voor deze leuke pot voetbal, zoveel is al duidelijk.
KV Mechelen-KV Oostende: 0-0
1
KV Mechelen heeft de boel op gang getrapt. Meteen flink wat boegeroep voor Bjelica.
2
We zijn nog maar een minuutje ver en we hebben al drie serieuze fouten gezien. Aan intensiteit zal het niet liggen, zoveel lijkt nu al duidelijk.
3
Het eerste gevaar is van de thuisploeg. Cobbaut trapt op doel, Vanhamel tikt in corner.
5
 Gele kaart voor Sébastien Siani
Zwaar doorgaan op Vitas en meteen de eerste gele kaart van de avond.
5

7
Bijna een Olympische corner van Schoofs, maar Vanhamel tikt over zijn lat. De thuisploeg neemt meteen het commando.
8
Al vijf corners op 8 minuten ...
En nu een schot van Matthys in corner. Dit is corner nummer 5 en we zijn nog geen acht minuten bezig ...
9
Vanhamel er nu half onderdoor, Ganvoula én Cobbaut vergeten te knikken. Hopelijk voor hen breekt hen dat niet zuur op later in de match.
13
Neen, het blijft voorlopig allemaal van de thuisploeg komen, al is er nu wel een afgeweken schot van Canesin.
16
Het doorjagen van KV Mechelen is erg mooi, maar het levert vooralsnog niet te veel op.
17

offsite
Ganvoula en Kawaya nu toch al elk twee keer buitenspel, telkens is dat ook terecht. Ze vertrekken dus misschien iets te snel
20
Het blijft hier vooral grimmig, zeker als Bjelica aan de bal komt.
23
Siani laat Matthys struikelen. Opletten voor rood dus!
27
We zijn even in een mindere fase van de eerste helft terecht gekomen.
30
Halfuur bezig en we blijven bestoken van echte kansen.
33
Ganvoula kapt zich vrij, maar ziet niemand voor doel. Zelf trappen dan maar, maar geen probleem voor Vanhamel. Aan de overkant geeft Cocalic te kort terug op Coosemans, Musona vergeet te profiteren.
36
Gevaarlijke vrije trap van Berrier, Coosemans haalt uit zijn korte hoek. Toch weer wat extra animo in het treffen.
37

40
 Gele kaart voor Edin Cocalic

41
Het niveau zakt hier met de minuut. Beide teams blijken ondertussen het ingooien verleert te zijn ...
44
Matig potje voetbal ADK ...
We kabbelen richting rust en we hebben eigenlijk nog niet veel gezien waar we echt blij van worden. Na de pauze zal het beter moeten als iemand zijn eerste overwinning van het seizoen wil boeken!

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - KV Oostende: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:59
Siani wordt bij de rust vervangen door Jali. Misschien geen domme beslissing van Vanderhaeghe.
46
We zijn er opnieuw aan begonnen in Mechelen.

51
Ook na de pauze voorlopig nog niet echt serieuze kansen. We blijven op onze honger zitten.
53
 Gele kaart voor Andy Kawaya

54
Meer kaarten dan kansen momenteel, Kawaya is wel zelf geblesseerd geraakt
56
De uittrappen van Vanhamel zijn wel een wapen, al doet Oostende (vooral Musona) er weinig mee.
56
Vervangen Andy Kawaya
Ingevallen Hassane Bandé

Kawaya kan niet verder.
58
Rits met een schot uit de tweede lijn, Vanhamel pakt.
61

offsite
Ook Gano loopt nog eens buitenspel, dat zag je van mijlenver aankomen. We zijn een uur ver en dit is een drama aan het worden.
64
Gano probeert eens iets, geen problemen voor Coosemans. Neen, op deze manier gaan we geen doelpunten zien.
66
De bezoekers gaan opnieuw wisselen, ondertussen loopt Gano nog maar eens buitenspel.
67
 Rode kaart voor Faycal Rherras
Dom rood van Rherras, die Musona pardoes tegen de grond werkt. Vrije trap van een mooie plek voor Berrier bovendien!
67
Vervangen Fernando Matos Canesin
Ingevallen Ibrahima Sory Conté

67

69
De vrije trap van Berrier zeilt over. Kan Oostende de man-meer-situatie uitbuiten?
70
Vervangen Yohan Croizet
Ingevallen Glenn Claes

71

Goal
Doelpunt van Knowledge Musona (Onbekend Onbekend)
De fans van KV Mechelen snappen de wissels van Croizet voor Claes niet en als klap op de vuurpijl maakt Musona meteen de 0-1.
71

Goal
Doelpunt van Knowledge Musona (Zinho Gano)

74
Nog een kwartier heeft de thuisploeg. Wat brengen ze nog?
77
Vervangen Silvere Ganvoula
Ingevallen Nicklas Pedersen

79

Goal
Doelpunt van Hassane Bandé (Tim Matthys)
En daar is het dan 1-1. Bandé laat opnieuw van zich spreken met een mooi doelpunt, de voorzet mocht er ook zijn. En nu op naar meer?
79

Goal

82
De match is toch opnieuw een beetje gaan liggen na de 1-1. Wie wil het meeste winnen?
86
De sfeer is in de pan geslagen. Malinwa ruikt misschien zelfs nog een overwinning, al zijn ze met tien.
88
De bezoekers wisselen nog een keertje. Gano wil ondertussen een strafschop na contact met Coosemans. Die is zelf ook geveld, Verboome zegt dat hij de bal had.