Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadion Ursel
Machelen verdiende op basis van de tweede helft een punt.
Hendrik De Vriesere

Een heel offensief Sp.Ursel in de beginfaze, maar het waren de bezoekers die in de 8' voor het eerste gevaar zorgde. Comyn trok de bal voor doel maar doelman Florijn was op zijn hoede. Drie minuten later een open kans voor Sp.Ursel na dom balverlies op het middenveld, Sabbe wilde die liften maar De Vos was terplekke om die uit het luchtruim te plukken. Amper daarna een schot van Wesley Versichel maar in de rebound kon Chris Sabbe het niet afmaken, De Vos kwam goed tussen beiden. De druk bleef aanhouden aan het bezoekende doel, een voorzet van Wesley Versichel naar de tweede paal waar Sabbe de 1-0 tegen de netten duwde.''Derde keer goede keer,,. In de eerste helft was het meer eenrichtings voetbal met tal van kansen voor Ursel. Tevens was het Wesley Versichel die aan de basis lag, bediende Van Rie maar kans verkeken. Dan Bral met een voorzet in het pak maar Sabbe kon zich vrijmaken en De Schrijver in positie brengen en 2-0 stond op het bord. Verschillende keren werd doelman De Vos op de korrel genomen telkens van Sabbe. Ook deed De Schrijver zijn werk, knal op doel maar Machelen doelman redde met een reuzensafe. Net voor rust kwam Van Daele alleen voor Florijn om de aansluitingstreffer te maken, maar die hield de thuisploeg overeind , ruststand 2-0.

Na de koffie had trainer Tony De Bel (Machelen) drie wissels doorgevoerd, om het tij te doen keren. Baele,Flement en Janssens in de ploeg. Hoste,Huys en Geurs bleven in de kleddkamer. En dit met resultaat de thuisploeg werd dan op zijn beurt op eigen helft gedrukt. Op de counter kon tweemaal Wesley Versichel, De Vos onder vuur maar zonder gevaar. In de 63' druk voor het doel van Ursel, Flement in het centrum kon de bal in de voeten van De Praeter geven, die overhoeks de 2-1 op het scorebord bracht, waar de 12de man meer wilde. In de laatste twintig minuten was het Machelen die op zoek ging naar de gelijkmaker. Kansen bij de vleet Van Daele in de loop van De Praeter maar nipt over. Sp.Ursel probeerde de voorsprong te behouden maar te vergeefs, in de 79' een center van Van Daele in de zestien en Comyn met de kop en alles stond in evenwicht 2-2. Heen en weer voetbal daarna waar tal van gele kaarten werden getrokken. Beide teams opzoek in de laatste vijf minuten naar winst. Een vrijetrap dan in de 87' voor Sp.Ursel vanop 25 meter Van Rie achter de bal, die zijn grondscherende trap in doel zag verdwijnen met vreugde allom 3-2. Maar in de slotseconden was het even bibberen, op randje buitenspel ging De Praeter (Machelen) door, maar zijn schot knalde te pletter tegen de dwarsligger, jammer voor Machelen die zeker een punt verdiende , eindstand 3-2.