Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Vrasene heeft zijn zwarte beest ontmoet
Gentil Dossche

Ook deze keer is het KFC Vrasene niet gelukt punten te pakken tegen Aalter. De thuisploeg was al snel op achtervolgen aangewezen, maar vocht terug. Toch kenden de Waaslanders weinig geluk, zowel in de eigen afwerking, als bij de tegendoelpunten.

De wedstrijd was nog niet goed bezig, of Aalter wist al te scoren. Na een ingooi verlengde De Croock de bal tot bij Wullaert, die de 0-1 tegen de netten tikte. En Aalter bleef komen. Alweer een kans voor Wullaert, maar Deck kon zijn schot over doel tikken. Na slecht uittrappen van doelman Baudewijn kreeg Verbeke de bal in de voet. Die speelde tot bij Raaymakers die op zijn beurt De Breucker bediende. Die twijfelde niet en zette de gelijkmaker op het scorebord. Rond het kwartier kreeg Vrasene een vrije trap via Raaymakers, maar doelman Baudewijn pakte. Op het halfuur verscheen Verbeke na mooi samenspel alleen voor doel, maar de bezoekende doelman redde alweer. Iets later kreeg Aalter een goede kans via Roman, maar die trapte voorlangs. Net voor de rust was er het keerpunt in de wedstrijd voor Vrasene. Hoewel de lijnrechter zijn vlag opstak voor buitenspel, liet de ref doorspelen en wist De Croock de 1-2 te scoren.

In de tweede helft zorgde Vrasene direct voor gevaar. Raaymakers schudde een actie uit de voeten en bediende Verbeke, maar die trapte onbegrijpelijk van dichtbij naast. Even later kopte Raaymakers een hoekschop van Tim Van Elst net voorlangs. Op het uur reageerde de bezoekende goalie uitstekend op een kopbal van Verbeke. Minuten later spatte een halve omhaal van Raaymakers uiteen op de lat. Langs de overkant verscheen Wullaert in de 70' alleen voor Deck, maar die redde de meubelen voor Vrasene. Toch wist Aalter nog te scoren. Wullaert bezorgde de bal tot bij Roman, die de 1-3 eindstand binnenlegde.
Zo weet Vrasene weer geen punten te pakken tegen Aalter, en eindigt hier de reeks van 14 wedstrijden ongeslagen. Volgend weekend trekken we naar Lovendegem.

Doelpunten:
1' Wullaert (0-1), 11' De Breucker (1-1), 45' De Croock (1-2), 75' Roman (1-3)