Terjoden-Welle
Eine
Datum: 13/04/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Sportpark Terjoden
Ook Eine kan Terjoden niet afstoppen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook Eine kan Terjoden niet afstoppen
Foto: © SC

Dat Terjoden een kruis mocht maken over het kampioenschap was eigenlijk al een vaststaand feit. Toch zal dit seizoen ingaan als het jaar waarin thuis niet werd verloren. Met een loepzuivere hattrick van De Smaele moest ook Eine het onderspit delven.

In de eerste helft dreigde de thuisploeg via Bellon en De Smaele. Aan de overzijde pareerde De Jonge een knal van Vermeulen. Zoals bijna gebruikelijk kwamen de doelpunten voor Terjoden er pas in de tweede helft.
 
Onmiddellijk na de pauze vond De Rouck doelman VandenBergh op zijn weg. Jurgen De Ridder strandde op de thuisportier. Op aangeven van Gits opende Tom De Smaele de score (69’). Op een voorzet van Malfroid verdubbelde De Smaele de voorsprong (79’). Luttele minuten later maakte De Smaele, na zwak uitverdedigen, zijn hattrick helemaal vol (82’). Met een lobbal dikte Debaeremaker nog aan (87’). Gunter Van De Sompel kon de eer redden in de slotminuut.
 
Terjoden-Welle: De Jonge, Bellon, Dooremont, VanderStockt, De Meester, De Mol, De Swaef (83’ Pauwels), De Backer, De Smaele (84’ Debaeremaker), De Rouck, Gits (77’ Malfroid)
 
Kwik Eine: VandenBergh, Vande Velde, Vermeulen, Noterman, J. De Ridder, D. De Ridder, Wellekens (66’ De Clercq), El Mabrouk, Lauwereyns, Van de Sompel, Crombez