Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Kriekepitte
Zware kwetsuur overschaduwt Kemzeke - Eine
Gentil Dossche

Al vroeg in de wedstrijd botste Jeffrey Saman met de borst op de schouder van Bram Vermeulen. De ongelukkige thuisspeler viel als een blok en bleef minutenlang roerloos liggen, waarna hij naar de kliniek werd overgebracht.

Niemand wenst het iemand toe en als het toch gebeurt dan is dat een zware domper op de rest van de dag. Dat er uiteindelijk een gelijkspel op het bord stond zal worst wezen.

De wedstrijd zelf was er een om snel te vergeten. Dimitri Dhondt bediende Willem Buedts en die trof de deklat. Sven Van Lierop kon de rebound verzilveren. Net voor de rust ging Buedts in de fout en Rojdi Ben Ahmed zette de penalty feilloos om.

Ook in de tweede helft was er weinig te beleven tot Ben Ahmed de onderkant van de lat viseerde en Dobias Koudyzer de rebound binnenkopte. In de slotminuut stelde Filip Joos iedereen tevreden toen hij een vrije trap in de verste hoek deponeerde.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ben Omar, Saman (18’ De Wit), Ruys, Buedts, Joos, Van Lierop (78’ Blommaert), Stoop (46’ Janssens), Van Hoyweghen, Dhondt.

Wik Eine: Meulewaeter, Crombé, Van de Velde, Vermeulen (89’ Antrop), Ben Ahmed (86’ Labeeuw), Noterman, D. De Ridder, Wellekens, Koudijzer, Verhoeven, Aissa (78’ J. De Ridder).

Doelpunten: 27’ Van Lierop 1-0; 45’ Ben Ahmed 1-1; 70’ Koudyzer 1-2; 90’ Joos 2-2.

Gele kaarten: Dhondt, Van Lierop, Ben Omar, Van Hoyweghen.