St.-Gillis-Waas
Vrasene
Datum: 09/11/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stadion Sint-Gillis-Waas
Vrasene haalt punt bij St-Gillis-Waas
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene haalt punt bij St-Gillis-Waas
Foto: © SC

Voor de vijfde opeenvolgende week blijft Vrasene ongeslagen. Pas in de slotfase kon leider Sint-Gillis-Waas de meubelen nog redden.

Pittige derby waarin beide ploegen voor de zege gingen. Toch bleven de echte kansen eerder beperkt. Aan thuiszijde besloot Nicky Baert te zwak om Johan De Grave te verontrusten. Aan de overzijde moest Tim Renier tot twee keer toe in de voeten van de afstormende Ismail Ben Ayad.
 
Ook na de koffie zorgde de thuisploeg voor het eerste gevaar. Jim Van Osselaer geraakte niet voorbij de bezoekende goalie. Bram De Roover kwam oog in oog met Renier maar bediende liever Olivier Schelfhaut en die stond offside. Guy De Vos schilderde een vrije trap net naast de paal. Met een verre uittrap bereikt de thuisportier Nicky Baert en die kopte mooi binnen. Kim Verstraeten dwong De Grave tot een echte karpersprong. Met nog een kwartier op de teller vlamde Yves Van Lokeren de gelijkmaker binnen. Toen Bart De Koning het leder met de hand beroerde ging de bal op de stip. Kevin Perez liet de kans niet liggen. Net voor affluiten omspeelde Kenneth Stoclet de bezoekende doelman bij een hoekschop en de bordjes hingen in evenwicht.
 
St-Gillis-Waas: Renier, De Koning (82’ Verbeke), Baetens, Stoclet, De Maeyer, De Vos, Verstraeten, Varewijck (84’ De Bruycker), De Cock, Baert, Van Osselaer (70’ Pauwels).
 
Vrasene: De Grave, Maes, Verstraeten, De Breucker, Schelfhaut, Van Elst, Perez, Vyaene (72’ Badi), Ben Ayad, Van Lokeren, De Roover.
 
Doelpunten: 65’ Baert 1-0; 74’ Van Lokeren 1-1; 81’ Perez 1-2; 88’ Stoclet 2-2.
 
Gele kaarten: Baert, De Koning, Stoclet.