Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Appelterre en Vrasen halen elk een punt
Gentil Dossche

Ook na de 21ste speeldag blijven Appelterre en Vrasene mooi naast mekaar staan. Beide ploegen namen elk een helft voor hun rekening.

De bezoekers namen direct de wedstrijd in handen maar kregen een draai om de oren. Bart De Durpel verlengde de eerste aanval tegen de netten. Lang mocht het thuispubliek niet juichen want Bram De Roover bracht de bordjes in evenwicht. Een schot van Ismail Ben Ayad kon nog net worden weggewerkt. Bram Schiettecatte liet een open kans onbenut. Glenn Maes bediende Ben Ayad en Vrasene ging met een voorsprong de rust in.

Appelterre trok onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker maar Bjorn Meuleman knalde onbesuisd naast. Tim Hélin was attent bij een kopbal van Yves Van Lokeren. In een vurig slotoffensief prikte Stephan Berth de gelijkmaker tegen de touwen.

E. Appelterre: Helin, Standaert, Moulart, Meuleman, Vandenbrande, Schiettecatte, Vermeerschen, Vandenborre (46’ Kiekens), De Durpel, Cardoen (46’ Berth), Timmermans (67’ Van Steenkiste).

FC Vrasene: De Grave, Maes, De Breucker, Janssens, Schelfhaut, Perez, Vyaene (83’ Bordui), Ben Ayad, Van Lokeren (73’ Badi), De Roover (67’ Van Elst), Vergauwen.

Doelpunten: 15’ De Durpel 1-0, 21’ De Roover 1-1, 38’ Ben Ayad 1-2, 89’ Berth 2-2.

Gele kaarten: Schiettecatte, Vermeerschen, De Grave, Perez, Ben Ayad.