Kemzeke
Lovendegem
Datum: 08/02/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Kriekepitte
Lovendegem wint bij Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem wint bij Kemzeke
Foto: © SC

De bezoekers profiteerden maximaal van een mistasten bij de thuisploeg. Kemzeke kon geen echte vuist maken en moest met de billen bloot. Lovendegem laat de rode lantaarn aan SK Lebbeke.

Het eerste gevaar kwam van de gasten met een knal van Lootens die naast vloog. Wesley Van Audenaerde kreeg onvoldoende vat op de bal toen Vleeschouwer zich misrekende. De anders zo secure thuisportier kreeg geen vat op een terugspeelbal en Bouchaala bood Van Audenaerde een doelpunt op een schoteltje. Even later hield Vleeschouwer zijn ploeg in de running op een vlam van Vandenbussche. Een pegel van Van Audenaerde verdween nipt over de lat. Kemzeke poogde druk te zetten maar echte kansen werden er niet afgedwongen.
 
Onmiddellijk na de rust werd De Wilde diep gestuurd maar die botste op een foutloze De Paepe. Enkele halve kansen van achtereenvolgens Peirsman, Lootens, Van Audenaerde en Buedts misten de goede richting. Bij Kemzeke was de tank al aardig verbruikt en bij Lovendegem werd vooral de organisatie goed verzorgd. Gevolg was dat er voor de rest van de match nog nauwelijks kansen te noteren vielen. Kort voor affluiten zette invaller Sarpong een aanval op met Degrande en werkte zelf af.
 
Lovendegem ontvangt volgende week Appelterre en begint stilaan omhoog te kijken.
 
Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, De Wit (64’ Van Lierop), Peirsman (80’ Stoop), Ben Omar, Saman, Silverans, Amesian, Buedts, De Wilde, Janssens, Dhondt (85’ Wirken).
 
KSK Lovendegem: De Paepe, Plaetevoet, Van Audenaerde, Degrande, Vandenbussche, De Zutter, Bouchaala (82’ Sarpong), Lootens (92’ Canoot), Martens, Hennebert, Sucaet (52’ Ramaekers).
 
Doelpunten: 14’ Van Audenaerde 0-1; 85’ Sarpong 0-2.
 
Geel: Janssens, Dhondt, De Wilde, Van Audenaerde