Kemzeke
Lebbeke KSK
Datum: 04/04/2009 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke verwijst Lebbeke naar 2de provinciale
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke verwijst Lebbeke naar 2de provinciale
Foto: © SC

Niet zonder moeite had Kemzeke genoeg aan een Arsenalscore om Lebbeke van zich af te houden. De bezoekers zijn nu ook mathematisch zeker van degradatie naar 2de provinciale.

Weinig kansen en zeker geen hoogstaand voetbal. Foucquaert was attent op een lobbal van Van Lierop. De bezoekers kenden pech toen Blommaert een knal van Bousba van de lijn kon vegen. Zoals vaker dit seizoen kreeg Lebbeke meteen het deksel op de neus. Dhondt bediende Stoop en die kopte mooi binnen.
 
Direct na de koffie kon Kemzeke de stand opdrijven maar Buedts kopte op de lat. Aan de overzijde vlamde Van Laere een hoekschop rakelings over. Foucquaert kon met de voet Van Lierop afstoppen. De rebound van Buedts werd van de lijn gekeerd. Ook Bousba zag een schot van de lijn geveegd.
 
Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, De Wit, Ben Omar, Blommaert, Peirsman, Saman (12’ Van Lierop, 76’ Joos), D’hondt, Janssens, Stoop, De Wilde (31’ Laureys), Buedts.
 
SK Lebbeke:Foucquaert, Van Beveren (46’ Raemdonck), Willems, Blommaert, Van den Abbeele (81’ Roessems), Van Laere, Haelterman, Bousba, Vertonghen, Vanhoomissen (68’ Farraton), Van Driessche.
 
Doelpunt: 43’ Stoop 1-0.
 
Gele kaarten: Buedts, Janssens, Van den Abbeele, Joos.