Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Sportpark Terjoden
Lebbeke verliest punten bij Terjoden
Gentil Dossche

Het door de bezoekers opgelegde ritme bleek te hoog gegrepen voor de thuisploeg. Lebbeke vergat Terjoden uit te tellen en kreeg op het einde het deksel op de neus.

Mohammed Bousba bracht de thuisploeg al snel aan het wankelen en na enkele minuten was het prijs. Thierry De Jonge had geen verhaal tegen de collectieve aanval. Terjoden werd overspoeld en kon slechts even de neus aan het venster steken via Gerdi De Meester. Kristof Vermeir verzuimde een defensieve blunder af te straffen. Christophe VandenAbbeele knalde een vrijschop tegen de paal. Toen Tom Rooms in de fout ging op De Meester lag de bal op de stip. Yves Bellon liet Gilles Berckmoes geen kans. Lebbeke was even van slag en Berckmoes hield Wouter Schouppe van een doelpunt. Aan de overzijde deed De Jonge hetzelfde op een poging van Bousba.

De tweede helft verliep evenwichtiger al waren de beste kansen voor de bezoekers. Bousba speelde Christophe VandenAbbeele vrij en Terjoden moest terug achtervolgen. De Meester nam tevergeefs Berckmoes op de korrel. In de slotfase geraakte Mathias van der Bruggen niet voorbij De Jonge en dat brak zuur op. Werner Martens kon van in het pak een vrijschop van Bellon tegen de netten knallen.

SK Terjoden-Welle: De Jonge, De Meester, Van Den Branden, De Baeremaeker, Bellon, De Backer, Van Der Stock (84’ Keymolen), De Smaele, Schouppe (63’ De Mol), Martens en De Rouck.

KSK Lebbeke: Berckmoes, Magito, VandenAbbeele, Van Laere, Evens (78’ Van Der Bruggen), Vermeir, Bousba, Van Damme, Rooms (71’ Benzirar), Van Hooimissen (52’ Vertongen) en Van Driessche.

Doelpunten: 7’ Bousba 0-1, 32’ Bellon 1-1, 58’ VandenAbbeele 1-2, 90’ Martens 2-2

Gele kaarten: De Meester en Van Der Bruggen