Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Terjoden onverdiend onderuit bij Vrasene
Gentil Dossche

Qua resultaat nog geen trainerseffect bij Terjoden-Welle. De bezoekers hadden de ganse wedstrijd in handen maar om te winnen moet je scoren. Vrasene deed dat wel en Terjoden bleef met ene kater zitten.

Terjoden-Welle begon scherp aan de wedstrijd. Na een aantal kleine kansjes via De Swaef en De Smaele kon Bellon zich doorzetten. Zijn voorzet bereikte De Rouck, maar deze zag zijn knappe kopbal al even prachtig gered door doelman De Grave. De oranjehemden gingen door op hun elan. De Rouck ontdeed zich op schitterende wijze van een drietal thuisverdedigers. Zijn schot dwarrelde nipt naast. Bij de eerste verdienstelijke poging voor de thuisploeg was het wel raakt. Het schot van Ben Ayad week af op een bezoekende verdediger en De Jonghe was geklopt. Terjoden-Welle reageerde nog via een schot van De Rouck, maar de 1-0 stand bleef bij de rust op het bord.

Ook na de rust was het al Terjoden-Welle wat de klok sloeg. Het zat De Rouck en De Mol echt niet mee. De enige echte kans voor de bezoekers kwam er na het uur. Maes stuitte op een attente De Jonghe. Een voorzet van Schouppe bereikte De Rouck, maar opnieuw lag doelman De Grave in de weg. De fusieploeg bleef kansen creëren via De Mol (tot 3x toe), Schouppe en De Smaele, maar het mocht niet baten. Terjoden keerde met lege handen terug naar het sportpark, waar volgende week Lovendegem wacht.

KFC Vrasene: Johan De Grave, Glenn Maes, Steven Verstraeten, Christof De Breucker, Lenny Janssens, Olivier Schelfhout, Kevin Perez, Jari Vyaene, Ismael Ben Ayad, Bram De Roover, Nico De Ryck.

SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Glenn Van Den Branden, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Gregory De Mol, Tom De Swaef (59’ Wouter Schouppe), Werner Martens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont
Doelpunt: 40’ Ben Ayad 1-0

geel: Dooremont; De Smaele; De Grave; Ben Ayad; Schouppe