Voorde SV
Grembergen
Datum: 01/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Frans Groeninckstadion
Voorde wint van Grembergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde wint van Grembergen
Foto: © SC

De thuisploeg toonde zich vooral in de eerste helft de beter ploeg en liep verdiend uit. Na de pauze kon Grembergen wel de aansluiting maken maar meer zat er niet in.

Voorde toonde zich in de aanvangsfase de betere ploeg. Evrard vond echter twee keer Govaert op zijn weg. Bij de bezoekers liet Wuytack een open kans liggen. Guillemaere probeerde het van op afstand en zijn afgeweken schot verdween in de netten. Aan de rust verdubbelde Asselman de lokale voorsprong.

Mede door de aanhoudende regen verwaterde het spelpeil helemaal na de koffie. Audenaert miste de goede richting. Met nog een kwartier op de teller kon Ydens de aansluitingstreffer optekenen van op de stip. In de slotminuten knalde De Durpel nipt naast.

SV Voorde: De Jonge, Elinckx, Van Hecke, Guillemaere, Van De Pontseele, De Durpel (89’ Haegeman), Leirens, Evrard (53’ Stevens), Asselman, Delplace, Lammens.

SK Grembergen: Govaert, Ydens, Windhey (46’ Vanherpe), Baeyens, Waegeman, Bosteels (76’ Verhelst), Wuytack (46’ Van Der Vreken), Audenaert, Michiels, Quintelier, Cardon.

Doelpunten: 36’ Guillemaere 1-0, 45’ Asselman 2-0, 75’ Ydens 2-1.

Gele kaarten: Lammens, Baeyens, Van Der Vreken.