Bambrugge RC
Evergem-Center
Datum: 08/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Stadion Bambrugge
Evergem scalpeert nu ook Bambrugge
Gentil Dossche
| 0 reacties
Evergem scalpeert nu ook Bambrugge
Foto: © SC

Vorige week besliste Evergem wie periodekampioen werd en naar dat Bambrugge moesten ze nu op bezoek. Met vlot en sterk voetbal namen de bezoekers de scalp van de leiders of was het lijders.

Van bij de aanvang namen de bezoekers het heft in handen en lieten dat nooit los. Het technische voetbal van Evergem sneed Bambrugge de adem af en enkel dank zij een sterke Hostens werd het geen ramp. Sam Crispijn vlamde de bal tegen de paal. Pieter-Jan Thienpondt, voor het eerst aan de aftrap, dankte voor het vertrouwen en tikte de rebound binnen. Op slag van rust verdubbelde de vrijgelaten Koen Van den Berghe de voorsprong.

De thuisploeg had geen verhaal en ook na de rust wijzigde het spelbeeld niet. Evergem controleerde de match en met zijn 9de van het seizoen dreef Sam Crispijn de score nog op. Meteen een pijnlijke nederlaag voor Bambrugge en een bijna volledige hergroepering aan de top van het klassement.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose, De Coninck, Van Lippevelde, De Vis, Goossens (79' Van Tittelboom), Deprez (50' Remon), Haelterman, Clinckspoor, Rooms, Van De  Vijver (55' Van Impe). 

Evergem Sport: Baert, Blondeel, De Rho, De Guchteneire, Renson (89' Schatteman), Van den Berghe, Omo, Van Britsom, Trienpont, Thienpondt (66' Van de Walle), Crispijn (87' Maes).

Doelpunten: 40' Thienpondt 0-1; 44' Van den Berghe 0-2; 70' Crispijn 0-3

Gele kaart: De Guchteneire