Kemzeke
Jong Lede
Datum: 22/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke verliest thuis van Jong Lede
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke verliest thuis van Jong Lede
Foto: © SC

Zelfs met een numerieke meerderheid bleek Kemzeke te onmachtig om de bezoekers terug te wijzen. Jong Lede keek de kat uit de boom en sloeg dan ongenadig toe.

Pas na een kwartier kwam er animo in deze herfstwedstrijd. Timothy Van Laken was te verrast om een open kans te verzilveren. Klaas Van den Bossche mikte te hoog en Thomas Ruys knalde naast. Op een schot van Willem Buedts was Peter Heiremans geklopt maar de bal werd nog op de lijn weggewerkt. De snelle Wouter Schouppe ging aan de haal en nu had Heiremans geen verhaal. Toen Nico Heuvinck in de fout ging mocht hij meteen gaan douchen. Met een knappe kopstoot op een corner van Filip Joos bracht Dimitri D’hondt de bordjes in evenwicht. Kemzeke ging op zijn elan door maar Buedts kopte nipt over. D’hondt vlamde rakelings naast.

Na de koffie kreeg Lede de wind in de rug en David Vleeschouwer moest zich tonen. Jan Govaert en Joel Polfliet vonden de thuisportier op hun weg. Polfliet schilderde de bal op het hoofd van Lino Uyttenhove en Kemzeke kreeg een koude douche. De thuisploeg was te onmachtig om alsnog het tij te keren.

Klauwaerts Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Antheunis, Saman, Silverans (81’ Amesian), Laureys (60’ De Wilde), D’hondt, Van Laken, Ruys, Joos (63’ Janssens), Buedts.

Jong Lede: Heiremans, Heuvinck, De Grauwe, Dhondt, Van den Bossche, Vermeir (46’ Uyttenhove), Schouppe (89’ Van Caelenberg), De Thaey, De Coen (91’ Verhofstadt), Govaert, Polfliet.

Doelpunten: 35’ Schouppe 0-1, 40’ D’hondt 1-1, 77’ Uyttenhove 1-2.

Kaarten: Geel: Polfliet, De Coen, Govaert. Rood: 38’ Heuvinck.