Terjoden-Welle
Evergem-Center
Datum: 22/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden aan de leiding na winst tegen Evergem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden aan de leiding na winst tegen Evergem
Foto: © SC

Na de erg gesloten topper van de 13de speeldag komt Terjoden naast Bambrugge aan de leiding. Evergem bleek een hele taaie brok maar moest toch plooien.

De eerste kans, via Yannick De Rouck, viel pas na een kwartier. Evergem reageerde met halve kansen voor Crispijn en Van Britsom. Halfweg de eerste periode kreeg Tom De Swaef het leer niet voorbij een attente doelman Glenn Baert.

Ook na de rust veranderde het spelbeeld niet. Terjoden dicteerde het tempo en Evergem kon weinig klaarmaken. Het dreigde vooral met lange voorzetten. De thuisploeg voetbalde beter en kreeg enkele kansjes. Jelle De Roeck zette De Rouck voor doel maar die trapte op Baert. Niels Moock forceerde dan toch het slot op de partij na een vrije trap van Malfroid. Tien minuten voor tijd ging Moock opnieuw zijn kans. Zijn vrije trap schuurde het doelkader. Pas diep in blessuretijd dreigde Evergem nog eens via Crispijn.

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, De Paepe, Van Den Branden,  J. De Backer, De Roeck (90’ Mertens), De Coen (85’ De Nijs), Van Canegem, Moock, De Swaef (72’ De Winne), Malfroid, De Rouck

KFC Evergem Center: Baert, Schatteman (65’ Maes), Van den Berghe, De Rho, Van Britsom, Crispijn, De Guchteneire, Thienpondt (77’ Godfroid), Blondeel, Vandewalle, Carlier (89’ Goossens)

Doelpunt: 64’ Moock 1-0

Geel: J. De Backer, De Rho, Blondeel, Maes