Kruibeke J.Vl.
Eine
Datum: 22/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Stadion Kruibeke
Eine pakt in het slot een punt bij Kruibeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eine pakt in het slot een punt bij Kruibeke
Foto: © SC

Vooral in de eerste helft vergat de thuisploeg de kansen af te werken. De bezoekers streden voor elke meter en kwamen kort voor het einde op gelijke hoogte.

Kruibeke nam al snel het heft in handen. Nick Pieters kreeg een voorzet van Vertonghen onvoldoende onder controle. Bert Dhont veegde een schot van Ladi Kuyé van de lijn. Een streep van Steven Verstraeten vloog een metertje over. Even protest bij het thuispubliek toen Jelle Lauweryns een kopbal, al dan niet met de hand, op de lijn kon wegwerken. Vertonghen draaide de bal nipt naast. Eine kon daar enkel een schotje van Thomas Callaert en een overhoekse bal van Nicolas Crombé tegenoverzetten. Op slag van rust moest Bart Meulewaeter ver uit zijn doel het leder in de tribune jagen.

Na de koffie stak Eine het eerst de neus aan het venster. Rojdi Ben Ahmed tikte de bal voorlangs. Pieter Van de Manacker vlamde een voorzet van Mario Verbraeken over. Vertonghen nam Meulewaeter van uit een scherpe hoek op de korrel. Ward Vertonghen ving een verre uittrap van Jurgen De Maayer op met de borst. In één tijd draaien en knallen en Kruibeke aan het feest. Meulewaeter moest een schot van Segers in twee tijden stoppen. Van de Manacker tikte de bal voorlangs. Eine ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Ben Leyman deed de netten trillen na geharrewar bij een hoekschop. In de slotseconden kreeg Kruibeke nog een uitstekende kans maar Johan Segers vlamde op de voeten van Meulewaeter.

KJV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken, Noeninckx, Van Moortel, Verstraeten, Pieters (70’ Vierbergen), Kuyé, Vertonghen, Van de Manacker, Lenjou, Segers.

KWIK Eine: Meulewaeter, Dhont, Crombé, Verhoeyen, Ben Ahmed, Covent, Lauweryns, Leyman, Callaert, Aissa, Van Buynder (85’ Radaj)

Doelpunten: 78’ Vertonghen 1-0; 86’ Leyman 1-1

Gele kaarten: geen