Eendracht Opstal
Bambrugge RC
Datum: 29/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 14
Opstal en Bambrugge kunnen niet scoren
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opstal en Bambrugge kunnen niet scoren
Foto: © SC

Goede bedoelingen bij de vleet maar teveel onnauwkeurigheden smoorden alle kansen in de kiem. En geen kansen betekent ook geen doelpunten, dus elk een verdiend punt.

Bambrugge nam het eerste initiatief. Goossens dwong Haentjens tot een knappe tussenkomst. Buta reageerde maar Hostens gaf geen krimp. Clinckspoor en Buta lieten goede kansen aan zich voorbijgaan. Kort voor de pauze kreeg Bambrugge twee uitstekende mogelijkheden. Coen kopte op de deklat en Goossens viseerde de paal.

In het begin van de tweede helft kwamen de bezoekers goed weg bij pogingen van Sesay en Atilio. Overhaasting en teveel slordige passen nekten de weinige halve kansen van deze overbodige wedstrijdhelft.

E. Opstal: Haentjens, Smet, Van Driessche, Van Der Elst, Mertens, Atilio (78’ Aeti), Buys (74’ Kocyigit), Buta (70’ Unaldi), Sesay, Maes en Van Hooimissen.

Bambrugge: Hostens, De Moerloose, Keymolen, Van Lippevelde (90’ De Pauw), Van Impe, De Vis, Coen (74’ Van Den Bossche), Goossens, Clinckspoor, Van Laere en Rooms (78’ De Prez).

Gele kaarten: Van Driessche, Buys, De Moerloose, Van Der Elst, Aeti, Keymolen en Smet.