Grembergen
Kruibeke J.Vl.
Datum: 29/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stadion Grembergen
Kruibeke wint bij Grembergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke wint bij Grembergen
Foto: © SC

In een vrij gesloten maar gelijkopgaande wedstrijd kon enkel Kruibeke echte kansen afdwingen. De bezoekers werden daarvoor beloond en Grembergen had niet de kracht om terug te slaan.

De thuisploeg tekende voor het eerste gevaar toen Joris Michiels een hoekschop over kopte. Aan de overzijde moest Philip Govaert zich tonen op een afstandsschot van Mario Verbraeken en een te zachte vrije trap van Steven Verstraeten. Aan het halfuur viel een voorzet van Jorn Audenaert op het dak van het doel. Johan Segers werd afgezonderd voor Govaert maar besloot te zwak in de handen van de thuisportier. Even later draaide Stijn Quintelier een vrijschop op de bovenkant van de lat. Vertonghen zonderde Nick Pieters alleen af voor doel. Govaert kon redden met de voet.

Ook na de koffie bleef het lange tijd rustig, tot Pieters de bal aan Ward Vertonghen gaf. De bezoekende spits kapte zich vrij en deponeerde het leder in de verste benedenhoek. Amper enkele minuten later werd Pieters door  Vertonghen in het straatje gestuurd. Govaert gooide zich gepast in de baan van het schot. Een voorzetschot van Ladi Kuyé vloog nipt over. Pieter Van de Manacker trok op avontuur en werd op de rand van de carré gestuit. Zijn vrije trap ging nipt naast. Vertonghen kopte een voorzet van Tim Vierbergen langs de verkeerde kant van de paal. In de slotseconden dook Kuyé alleen op voor Govaert die opnieuw met de voet kon redden.

SK Grembergen: Govaert, G. Ydens, Vanherpe, Van de Velde, Baeyens, Waegeman (69’ Wuytack), Audenaert, Buyle (76’ Bosteels), Michiels, Quintelier, Van der Vreken (84’ Windhey)

KJV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken, Noeninckx, Van Moortel, Verstraeten, Kuye, Vertonghen, Van de Manacker, Lenjou, Segers, Pieters (63’ Vierbergen)

 

Doelpunten: 57’ Vertonghen 0-1

Gele kaarten: 58’ Segers; 69’ Verbraeken; 77’ Vierbergen; 79’ Baeyens