Jong Lede
Maldegem
Datum: 29/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Gemeentelijke Sportterrein Lede
Lede pakt volle buit tegen Maldegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lede pakt volle buit tegen Maldegem
Foto: © SC

De talrijke toeschouwers toonden zich tevreden na een aangename en spannende wedstrijd. Al vroeg zorgde de thuisploeg voor een ruime voorsprong. De wisselvallige bezoekers konden nog even terugkomen maar puntengewin was er niet bij.

Jong Lede kende een droomstart toen Kevin De Coen een voorzet van Joel Polfliet tegen de netten verlengde. Marc Minnaert geraakte niet voorbij Peter Heiremans. Met een vrije trap zette Jeffrey Van Rie de bordjes in evenwicht. Lang duurde de bezoekende vreugde niet. Klaas Van den Bossche antwoordde meteen en Jeffrey Devlieger was kansloos. Nog voor het halfuur dreef Wouter Schouppe de marge op.

Maldegem kwam het felst uit de kleedkamers en Rieno Van Oost tekende voor de aansluitingstreffer. De bezoekende portier stond pal op schoten van Uyttenhove, Van Den Bossche en Schouppe. Van op de stip kreeg De Coen de kans de wedstrijd definitief te beslissen maar Devlieger ranselde de bal uit zijn doelvlak. Net voor affluiten legde Pieter Van Caelenberg de eindstand vast.

Jong Lede: Heiremans, Heuvinck, De Grauwe (68’ Van Caelenberg), Dhondt, Van Den Bossche (90’ Verhofstadt), Schouppe (85’ Vermeir), Uyttenhove, De Thaey, De Coen, Govaert, Polfliet.

SK Maldegem: De Vlieger, Damme, Bulens, Moreels, Calsijn, Van Kerschaver (46’ Feys - 81’ Lameire), Van Landschoot, Minnaert, Van Oost, Van Rie, De Smet.

Doelpunten: 3’ De Coen 1-0; 15’ Van Rie 1-1; 16’ Van Den Bossche 2-1; 25’ Schouppe 3-1; 49’ Van Oost 3-2; 88’ Van Caelenberg 4-2.

Kaarten: Geel: Heiremans, Dhondt, Govaert, Moreels, Feys. Rood: 66’ Minnaert (2x geel).