Kemzeke
Bellem SK
Datum: 06/09/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Kriekepitte
Bellem krijgt een pandoering in Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bellem krijgt een pandoering in Kemzeke
Foto: © SC

Pas toen Kemzeke tot tien was herleid liep alles van een leien dakje. Bellem werd gewoon weggeveegd en kon een forfaitscore niet ontlopen.

De bezoekers tekenden voor het eerste gevaar maar Moerman kopte naast. Kemzeke reageerde en toen Joos de bal doorspeelde naar Van Laecke scoorde deze in twee tijden. Buedts bood Laureys een open kans maar die liftte onbesuisd over. Vleeschouwer was paraat toen Moerman door de buitenspelval glipte.

Kort na de koffie pakte Van Hoyweghen in amper 5 minuten 2 keer geel en dat deed de wedstrijd kantelen. Raar maar waar, Kemzeke speelde plots in een hogere versnelling. Buedts liet iedereen ter plaatse en Heyman had geen verhaal tegen zijn lobbal. Toen Van Laecke een voorzet van Buedts tot bij Janssens verlengde mochten de boeken toe. Buedts bleef een gesel voor de bezoekers. Heyman kon hem eerst nog even afstoppen maar werd iets later tegenvoets gevloerd. De bezoekende goalie was blijkbaar het Noorden kwijt, dribbelde zichzelf en De Wilde nam het geschenk in dank aan.

KL. KEMZEKE: Vleeschouwer, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Silverans, Buedts (84’ De Wilde), Joos (69’ Janssens), Laureys (59’ Antheunis), Van Laecke, Van Hoyweghen, D’hondt.

BELLEM: Heyman, De Meulemeester, Lootens (71’ Dombrecht), Mouton, Bral, Van Hee, De Vriese, Steyaert, Van de Voorde, Moerman, D’hoedt (46’ Cantoro).

Doelpunten: 16’ Van Laecke 1-0, 62’ Buedts 2-0, 70’ Janssens 3-0, 82’ Buedts 4-0, 87’ De Wilde 5-0.

Kaarten: geel: De Meulemeester, Laureys, Van de Voorde, D’hondt, Saman. Rood: 52’ Van Hoyweghen (2x geel).