Eendracht Opstal
Kemzeke
Datum: 21/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 26
Deugddoende zege voor Kemzeke bij E. Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Deugddoende zege voor Kemzeke bij E. Opstal
Foto: © SC

Met een haast vlekkeloze organisatie is Kemzeke er in geslaagd de volle buit te gaan halen bij Opstal. Na een dubbele achterstand gingen bij de thuisploeg de kopjes helemaal naar beneden.

Eendracht Opstal ging voor een vroege voorsprong maar Anthony Lorenzo mikte voorlangs. De bezoekers keken de kat uit de boom en speculeerden op de counter. Iets voorbij het kwartier kopte Willem Buedts de openingstreffer tegen de touwen. Opstal reageerde met een pegel van Kevin Harnie die over vloog. Amesian bediende Buedts en de thuisploeg kreeg een zware tik. Met een verzorgde organisatie werd Opstal ver van het bezoekende doel gehouden. Bijna lukte Buedts een hattrick maar hij kon een voorzet van Filip Joos niet verlengen.

Ook na de rust kon Opstal de bezoekers niet meer echt in de problemen brengen. Van Hoomissen mikte te hoog. Aan de overzijde had Sander De Batselier een kattensprong nodig op een vrije trap van Joos. In het slot viseerde Tommy Rottiers de wolken.

Opstal:De Batselier, Smet, Van Der Elst, Unaldi (46' Rottiers), Lorenzo (70' Atilio), Sesay, Harnie, Maes, Saerens, Wende (46' Buys), Van Hoomissen

Kemzeke: Vleesschouwer, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Silverans, Amesian, Buedts, Joos, Van Laecke, Van Hoyweghen (90' De Vleeschauwer), D'hondt (70' Antheunis)

Doelpunten:17' en 19’ Buedts 0-1 en 0-2
 

Gele kaarten: Lorenzo, D’hondt