Jong Lede
Grembergen
Datum: 21/03/2010 15:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Gemeentelijke Sportterrein Lede
Scorend onvermogen nekt Grembergen bij Lede
Gentil Dossche
| 0 reacties
Scorend onvermogen nekt Grembergen bij Lede
Foto: © SC

Om alsnog een verlengstuk te breien aan het verblijf in 1ste provinciale moest Grembergen aanvallen en dat deden de bezoekers ook. Scoren was er echter niet bij en dus hield Jong Lede de punten voor zichzelf.

Van bij de start vloog Grembergen naar voor en Heiremans moest direct aan de bak op een poging van De Prins. Even later kon Buyle een voorzet van De Prins niet verlengen. Jong Lede reageerde met enkele halve kansen die echter niets opleverden. De Prins kopte van dichtbij op de thuisportier. Ook Quintelier vond Heiremans op zijn weg. Aan de overzijde kon Goreishvand zich tonen op een poging van De Coen.

Na de rust nam Lede het heft in handen al kreeg Grembergen een mooie kans om de score te openen. Heiremans had een sublieme save nodig om Waegeman af te stoppen. Buyle mikte net naast en De Prins vlamde op Heiremans. Jong Lede nam nadrukkelijker de match over en Bovendaerde kopte nipt naast. De Coen bediende Brantegem en Goreishvand was kansloos. Een moegestreden Grembergen had niet meer de kracht om nog terug te slaan.

Jong Lede:Heiremans, Heuvinck (90’ Van Den Steen), Heyndrickx, De Grauwe, Dhondt, Van Den Bossche, De Saedelaere, Brantegem, De Coen, Govaert en Bovendaerde (78’ Schouppe).

SK Grembergen: Goreishvand, Ydens, Baeyens, Waegeman, Bosteels (63’ Audenaert), De Prins, Buyle (77’ Van Praet), Michiels, Quintelier, Van Der Vreken en Cardon (18’ Windhey).

Doelpunt:74’ Brantegem 1-0

Gele kaarten: Baeyens en Heyndrickx.