Bambrugge RC
Waarschoot
Datum: 28/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Stadion Bambrugge
Een nul over de ganse lijn tussen Bambrugge en Waarschoot
Gentil Dossche
| 0 reacties
Een nul over de ganse lijn tussen Bambrugge en Waarschoot
Foto: © SC

Wedstrijd om snel te vergeten waarin geen van beide ploegen enige creativiteit kon tonen. Voor Bambrugge zeker geen hoopgevende eindrondevoorbereiding en voor Waarschoot de quasi zekere degradatie.

Bambrugge zorgde voor het eerste gevaar maar Van Lippevelde geraakte niet voorbij Berckmoes. Lootens knalde onbesuisd over. Rooms bediende Goossens en opnieuw lag Berckmoes in de weg. Een schot van Speeckaert kon Hostens amper bedreigen.

Zelfde bedroevende spelpeil in de tweede helft. Een schot van Van Lippevelde strandde op Berckmoes en Goossens kopte over. Speeckaert was te verrast om een mooie kans af te werken. Bijna kreeg Bambrugge het deksel op de neus. Hostens kon met een beenveeg een knal van Cornelis onschadelijk maken.

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose, Roggeman, Keymolen (46’ Remon), Van Lippevelde, Van Impe, De Vis, Goossens, Haelterman, Van Laere en Rooms.

AC Waarschoot: Berckmoes, Van Hyfte, De Wolf, De Zutter, Andries (65’ Vervynck), Lootens (42’ Cornelis), De Buysser, Jef Pauwels, Speeckaert (80’ Van Damme), Jacquemain en Sander Pauwels.

Doelpunten: geen

Gele kaarten: De Vis, Goossens, Haelterman, Van Laere en Remon.