Kemzeke
Voorde SV
Datum: 28/03/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke laat overwinning tegen Voorde wegglippen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke laat overwinning tegen Voorde wegglippen
Foto: © SC

De heropstanding van Kemzeke werd voorlopig een halt toegeroepen door Voorde al liet de thuisploeg zelf twee punten liggen in het slot. Toch lijkt dit gelijkspel voldoende om in 1ste provinciale te blijven.

Voorde stak direct het vuur aan de lont met een vlam van Evrard die iets te hoog ging. Joos stuurde Buedts diep maar De Jonge ging goed plat. Een knal van Asselman stierf in de armen van Vleeschouwer. Buedts kopte een voorzet nipt naast de paal. De Durpel kopte over en De Jonge was attent bij een poging van Van Laecke. Ook Van Hoyweghen geraakte niet voorbij de bezoekende doelman. Kemzeke bleef Voorde onder druk zetten en D’hondt verlengde een hoekschop op de paal. Kort voor de pauze klom de thuisploeg dan toch op voorsprong. Buedts profiteerde van  een bezoekend misverstand om de score te openen.

In de tweede helft zocht Voorde de gelijkmaker maar Van Herreweghe mikte te hoog. Kemzeke nam terug de match in handen. De Jonge moest zich tonen op een vlam van Van Laecke. Kort voor affluiten kreeg de thuisploeg een koude douche. Guillemaere profiteerde van een onoplettendheid om Van Herreweghe af te zonderen en die poeierde de gelijkmaker op het bord.

Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Silverans, Peirsman, Saman, D’hondt (83’ Antheunis), Van Hoyweghen, Amesian, Joos, Van Laecke, Buedts.

Voorde:De Jonge, Moreels, Van Hecke, Leirens, Evrard, Van Cauwenberghe (77’ Lammens), Delplace (58’ Delbecque), Van Herreweghe, Guillemaere, Asselman, De Durpel.

Doelpunten: 40’ Buedts 1-0, 85’ Van Herreweghe 1-1.

Gele kaarten:Moreels, Delbecque, Antheunis.