Jong Lede
Eendracht Opstal
Datum: 11/10/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Gemeentelijke Sportterrein Lede
Lede wint met overdreven cijfers van Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lede wint met overdreven cijfers van Opstal
Foto: © SC

Spektakelvolle wedstrijd waarbij Jong Lede verdiend de punten thuis hield al was Opstal bijna de evenknie.

Amper had de stadionklok één omwenteling afgelegd of Steven Brantegem toonde dat hij het scoren nog lang niet is verleerd. Opstal al meteen op achtervolgen aangewezen en net voor het kwartier helemaal aangeslagen. Haentjens kon Schouppe afstoppen maar tegen de kopbal van Brantegem in de rebound had hij geen verhaal. De bezoekers reageerden maar Sesay kopte tegen de lat. Aan het halfuur schoof Anthony Lorenzo de aansluitingstreffer tegen de netten. Jong Lede nam terug over maar het doelhout stond in de weg voor Uyttenhove, Van Den Bossche en Brantegem.

De koffie was amper verteerd wanneer woelwater Brantegem zijn hattrick vol maakte. Opstal poogde nog de bakens te verzetten maar meer dan enkele halve kansen leverde dat niet op. Aan het uur werd Peter Heiremans afgevoerd met een hersenschudding. Kort voor affluiten bekroonde Brantegem zijn vormcurve met een assist voor De Coen die de eindcijfers vastlegde.

Jong Lede: Heiremans (65’ Van Den Abbeele), Heuvinck, Heyndrickx, De Grauwe, Van Den Bossche (73’ Regniers), De Saedelaere, Schouppe (77’ Vermeir), Uyttenhove, Brantegem, De Coen, Govaert.

E. Opstal: Haentjens, Van Der Elst (46’ Gyselinck), Rottiers (46’ Van Driessche), Decuypere, Lorenzo, Buta, Sesay, Harnie, Maes, Saerens, Van Hooimissen (46’ Unaldi).

Doelpunten: 1’ en 14’ Brantegem 1-0 en 2-0, 29’ Lorenzo 2-1, 48’ Brantegem 3-1, 87’ De Coen 4-1.


Gele kaart: Heyndrickx.