Kemzeke
Terjoden-Welle
Datum: 11/10/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Kriekepitte
Terjoden wint nu ook bij Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden wint nu ook bij Kemzeke
Foto: © SC

Wedstrijd die traag op gang kwam en waarin de bezoekers nogmaals hun dodelijke efficiëntie bewezen.

Op de eerste kansjes was het wachten tot rond het halfuur. Van Hoyweghen en Buedts konden echter niet afwerken. Toen De Rouck een vrije trap mocht nemen was het raak voor de bezoekers. Even later viseerde Moock het zijnet.

Ook na de rust kwam het meeste gevaar van de bezoekers. Vleeschouwer moest plat op een vrijschop van De Mol. Kemzeke reageerde met een kopbal van D’hondt die van de lijn werd gehaald. Van Laecke trok alleen op avontuur en de gelijkmaker stond op het bord. Terjoden trok direct ten aanval en De Coen liet Vleeschouwer geen kans. Met een vlam van De Swaef lag de thuisploeg helemaal uitgeteld. Kort voor affluiten legde De Roeck de eindscore vast.

Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Peirsman, Saman, De Wilde, Antheunis, Buedts (46’ Vereecken), Van Laecke, D’hondt, Van Hoyweghen, Janssens (46’ Amesian)

Terjoden: G. De Backer, De Paepe, Van den Branden, J. De Backer, Van Caenegem (67’ De Coen), Moock, De Mol (67’ De Roeck), De Swaef, De Meester, De Rouck (83’ Van Acker), Dooremont

Doelpunten: 35’ De Rouck 0-1, 68’ Van Laecke 1-1, 73’ De Coen 1-2, 75’ De Swaef 1-3, 86’ De Roeck 1-4

Geel: Saman