Svelta Melsele
KFC Merelbeke
Datum: 07/11/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 11
Melsele en Merelbeke delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele en Merelbeke delen de punten
Foto: © SC

Weinig opwinding in een wedstrijd die zeker geen hoge toppen scheerde. Met elk een punt kregen beide ploegen wat ze verdienden maar veel schieten ze daarmee ook niet op.

De bezoekers kwamen in de eerste helft het meeste aan de bal maar veel kansen leverde dat niet op. Nadat Geeraerts een voorzet op de dwarsligger kopte kwam er pas kort na het halfuur echte opwinding. Vleminckx verlengde een voorzet van Melkebeke in doel maar liet even later een opgelegde kans aan zich voorbijgaan.

Na de koffie nam Melsele het heft in handen en Belfassi prikte de gelijkmaker tegen de netten. Merelbeke reageerde met een kopbal van Vleminckx maar Somers was attent. Aan de overzijde stopte Praet een knal van Geeraerts. De wedstrijd ging heen en weer tot Cnudde een vrijschop in doel vlamde. Melsele terug op achtervolgen aangewezen. Kort voor het einde kopte opportunist Belfassi de gelijkmaker op het bord.

Svelta Melsele: Somers, Liessens (46’ Van Haecht), De Keersmaeker (73’ Vinck), Filip en Dieter Vermeulen, De Jonghe, Peirsman (73’ Van Den Nieuwenbriel), Smet, Kersschot, Belfassi, Geeraerts.

FC Merelbeke: Praet, De Rudder, Helderwert, Elewaut, Cnudde (75’ De Bo), Van Den Hende, Melkebeke (64’ Pruyt), Erdogan, Vleminckx (81’ Vermassen), Decraene, De Schrijver.

Doelpunten: 35’ Vleminckx 0-1, 47’ Belfassi 1-1, 70’ Cnudde 1-2, 83’ Belfassi 2-2.

Gele kaarten: Filip Vermeulen, Van Den Hende, Erdogan.