Kemzeke
Bellem SK
Datum: 21/11/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Kemzeke geeft Bellem het nakijken
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke geeft Bellem het nakijken
Foto: © SC

Pas in de tweede helft kon Kemzeke afstand nemen van een kranig Bellem. Eens de thuisploeg de voorsprong uitdiepte ging voor de bezoekers het licht snel uit.

Met goede moed begonnen beide ploegen aan de wedstrijd. D’hoedt knalde net naast en El Bodmossi vergat af te werken. Canoot verscheen alleen voor Berckmoes die een goede beenveeg nodig had. Aan de overzijde was Coeck attent op een schot van Vandenabeele. Ook Trienpont stuitte op de bezoekende doelman.

De koffie was nog maar pas verteerd of Van Hoyweghen pegelde de openingstreffer voorbij Coeck. Toen de bezoekende goalie zich misrekende strafte Vandenabeele de misser af. Coeck verijdelde pogingen van Van Hoyweghen en Matthynssens. Vandenabeele dreef de score op en De Zutter kopte de eerredder binnen. Kort voor het einde rondde Vandenabeele zijn hattrick af.

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Decuypere, Bram Maes, Vandenabeele (85’ Nicolas Maes), Trienpont, El Bodmossi (46’ Matthynssens), Van Hoyweghen (78’ Vertenten), Franssens.

SK Bellem: Coeck, Vyncke (67’ Dombrecht), De Vogelaere, De Meulemeester (67’ Weytens), De Zutter, Canoot, D’hoedt (61’ Van Kerschaver), Boone, Browaeys, Van Landschoot, Bral.

Doelpunten: 48’ Van Hoyweghen 1-0, 59’ en 75’ Vandenabeele 2-0 en 3-0, 77’ De Zutter 3-1, 83’ Vandenabeele 4-1.

Gele kaart: Browaeys.