Svelta Melsele
Voorde SV
Datum: 21/11/2010 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 13
Melsele stuurt Voorde puntenloos terug
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele stuurt Voorde puntenloos terug
Foto: © SC

Een aanvankelijk zwakke Voorde is er opnieuw niet in geslaagd de neerwaartse spiraal een halt toe te roepen. De bezoekers haalden een dubbele achterstand op maar Melsele trok toch het laken naar zich toe.

De thuisploeg nam direct de match in handen en toen Ben De Jonge zich misrekende strafte Joost Smet dat af. Dieter Vermeulen bediende Kurt De Jonghe en die verdubbelde de score.

Na de pauze kwam een ander Voorde op de mat. Kenneth Asselman zocht en vond Sven Evrard en de aansluitingstreffer stond op het bord. Toen Tom Liessens in de fout ging op Asselman trapte de bezoekende topschutter de penalty zelf binnen. Melsele liet niet begaan en knokte zich terug in de match. Meer dan een paar halve kansen leverde dat vooralsnog niet op. Met nog minder dan 10 minuten op de klok schilderde Wouter Kersschot de bal op het hoofd van Joost Smet en de bezoekers lagen tegen het canvas.

Svelta Melsele: Somers, Liessens, De Keersmaeker, Filip Vermeulen, De Jonghe (79’ Vinck), Dieter Vermeulen, Peirsman, Smet (86’ Van Haecht), Kersschot, Belfassi (88’ Van Den Nieuwenbriel), Geeraerts.

SV Voorde: De Jonge, Moreels, Van Damme, Leirens, Evrard, Lemmens, Piens, Guillemaere (9’ Delplace), De Blander (74’ De Durpel), Van Canegem, Asselman.

Doelpunten:9’ Smet 1-0, De Jonghe 2-0, 52’ Evrard 2-1, 60’ Asselman 2-2, 83’ Smet 3-2

Gele kaarten: Liessens, Peirsman, Smet, Van Caenegem.