Kemzeke
Eendracht Opstal
Datum: 30/01/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Kemzeke en Opstal delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke en Opstal delen de punten
Foto: © SC

Na een vrij evenwichtige match en op een moeilijk bespeelbaar terrein konden Kemzeke en Opstal zich vinden in een billijke puntendeling. Beide ploegen hadden elk een helft de bovenhand.

De bezoekers namen de beste start en toonden zich scherper en balvaster. Een kopbal van Van der Elst werd nog net weggewerkt. Kemzeke reageerde met een vlam van Antheunis in hoekschop en Van Hoyweghen mikte te hoog. Van Hoomissen viseerde het zijnet en De Pauw knalde voorlangs. Matthynssens liet een paar halve kansen onbenut.

De thuisploeg kwam het snedigst uit de kleedkamers maar El Bodmossi vergat zwak uitverdedigen af te straffen. Opstal zette de match in evenwicht met een kopbal van Saerens over en een schot in het zijnet van Harnie. Aan de overzijde liet El Bodmossi een counter aan zich voorbijgaan. Beide ploegen zorgden nog voor een paar halve kansen maar scoren zat er niet in vandaag.

Klauwaerts Kemzeke: Berckmoes, Antheunis, Peirsman, Ruymbeke, Bram Maes, Nicolas Maes, El Bodmossi (76’ Stobbelaar), Matthynssens, Van Hoyweghen, Franssens en Dhondt (85’ Vertenten).

Eendracht Opstal: De Batselier, Van Der Elst, Rottiers (76’ De Maeyer), De Pauw, Karamanis (57’ Moerman), Haegeman, El Boudati (87’ De Mulder), Meert, Harnie, Saerens en Van Hoomissen.

Doelpunten: geen

Gele kaarten: Moerman, Van Hoyweghen en De Maeyer.