Svelta Melsele
Meetjesland
Datum: 30/01/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Melsele geeft Eeklo een opdoffer in het slot
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele geeft Eeklo een opdoffer in het slot
Foto: © SC

Pas tegen affluiten kon Melsele het overwicht in de tweede helft ook in resultaten omzetten. Voor Eeklo blijft de situatie er niet erg rooskleurig uitzien.

De bezoekers gingen het beste van start maar De Jaegher trapte over en Lootens miste de goede richting. Melsele gaf direct repliek en De Jonghe kon Belfassi afzonderen die meteen zijn 13de seizoenstreffer aantekende. Lang kon de thuisploeg niet genieten. Een knal van Frechier werd van de lijn gehaald en Van Wingen vlamde de gelijkmaker binnen. Eeklo bleef het commando voeren en De Ham en Frechier namen Somers op de korrel maar die plooide niet.

Na de pauze neemt Melsele de wedstrijd over maar Geeraerts geraakte niet voorbij Van den Bulcke terwijl Placca de paal viseerde. Halfweg de tweede periode verzuimde Geeraerts zijn ploeg op voorsprong te brengen, terwijl een knal van Belfassi van de lijn wordt geveegd. Kort voor affluiten werd de snelle Kersschot in de diepte gestuurd en Van den Bulcke was er aan voor de moeite.

Svelta Melsele: Somers, Vermeulen, De Jonghe (92’ Bral), Peirsman, Smet, Kersschot, Keymolen, Belfassi, Van Haecht, Geeraerts, Placca.

FC Eeklo: Van Den Bulcke, Schotte, De Maesschalck, Van Moorhem, Frechier, Van Wingen, Lootens (71’ Van De Voorde), Van Den Cruyssen, Deham (71’ Vyncke), Van Loo, De Jaegher (89’ Piessens).

Doelpunten: 9’ Belfassi 1-0, 17’ Van Wingen 1-1, 89’ Kersschot 2-1.

Gele kaarten: Smet, De Ham, Van Wingen