Voorde SV
Eendracht Opstal
Datum: 12/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 3
Voorde en Opstal houden elkaar in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde en Opstal houden elkaar in evenwicht
Foto: © SC

Leider Voorde zag zijn maximum verdwijnen na een doelpuntenloos gelijkspel tegen Eendracht Opstal. Vooral in de eerste helft waren de bezoekers de beteren maar uiteindelijk kreeg elk wat hem toekwam.

Na een vrij lange studieronde toonde Opstal zich het gevaarlijkst maar Moerman vergat af te werken. De Jonge hield zijn team recht bij een kopbal van De Pauw en El Boudati miste de goede richting. Voorde reageerde via Guillemaere maar Haentjens was bij de pinken.

Rust brengt raad moeten ze bij de thuisploeg hebben gedacht en Voorde kwam meer balbezit opeisen. De Durpel devieerde een vrijschop nipt over. Opstal liet niet betijen met een vlam van Karamanis die de vuisten schroeide van De Jonge. Moerman kreeg de rebound niet voorbij de thuisgoalie. De gastheren juichten bij een lobbal van Delplace maar die spatte uiteen op de dwarsligger.

SV Voorde: De Jonge, Moreels, Van Hecke, Leirens, Evrard, De Blander (72’ Delplace), Van Cauwenberghe, Guillemaere, Van Canegem (61’ Van De Pontseele), Asselman, De Durpel.

E. Opstal: Haentjens, De Maeyer (79’ Van Hoomissen), Van Der Elst (72’ Harnie), Rottiers, De Pauw, Zahriou, Moerman, Carlier (58’ Karamanis), Haegeman, El Boudati, Saerens.

Gele kaarten: De Blander, Van De Pontseele, De Pauw, Haegeman, Saerens.