Kruibeke J.Vl.
Kemzeke
Datum: 24/04/2011 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 30
Kruibeke kent geen genade voor Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke kent geen genade voor Kemzeke
Foto: © SC

Met een afgetekende zege op de slotdag heeft Kruibeke het seizoen toch nog enigszins bevredigend kunnen afsluiten. Voor Kemzeke viel er ook nu niets te rapen in de derby.

Beide ploegen begonnen met open vizier aan de wedstrijd maar de thuisploeg nam snel de bovenhand. Aan het kwartier trapte Johan Segers een collectieve aanval onhoudbaar voorbij Gilles Berckmoes. Kemzeke reageerde via Jyrki Franssens maar zijn schot en latere kopbal werden door Jurgen De Maayer haast probleemloos opgevangen. Kort voor de pauze lag de match in een definitieve plooi. Pieter Van de Manacker schilderde een vrije trap op het hoofd van Segers en Kruibeke op rozen.

Ook na de koffie kwam het meeste gevaar van de thuisploeg. Een kopbal van Mario Verbraeken werd door Berckmoes met een salto uit zijn doelvlak gehaald. Met nog een kwartier op de klok werd een kopbal van Davy Van Moortel van de lijn geveegd maar onmiddellijk nadien was het wel raak. Nick Pieters ging alleen op avontuur en de boeken mochten toe. Kort voor het einde ontfutselde Ward Vertonghen de bal,bediende Soufiane El Mokhtary en die vlamde de eindscore op het bord.

Kruibeke beëindigt de competitie op een 5de en Kemzeke op een 11de plaats.

JV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken (86’ Nielandt), Noeninckx, Van Moortel (82’ Meirsman), Verstraeten, Vangeneugden, Haxhiaj, Vertonghen, Van De Manacker (77’ El Mokhtary), Segers, Pieters.

Klauwaerts Kemzeke: Berckmoes, Ruymbeke, Saman, Decuypere, Maes, Martens, Vertenten (58’ Stobbelaar),Trienpont, Matthynssens (52’ El Bodmossi), Van Hoyweghen, Franssens.
 

Doelpunten:14’ en 44’ Segers 1-0en2-0, 76’ Pieters 3-0, 87’ El Mokhtary4-0.