Bambrugge RC
Kemzeke
Datum: 19/09/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 4
Bambrugge laat Kemzeke in het stof bijten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge laat Kemzeke in het stof bijten
Foto: © SC

Met een tweede hattrick op rij bezegelde de jarige Kevin Goossens het lot van de Klauwaerts. Vooral in de tweede helft kon Bambrugge de veldslag in zijn voordeel beslissen.

Beide ploegen gingen hun kans en dat leverde heel wat gevechtsvoetbal op. Aan de kant van de gastheren zorgden Keymolen en Goossens voor de nodige druk. Voor de bezoekers vloog een vlam van Maes via een verdedigend been rakelings naast. Gilles Berckmoes kon Kevin Goossens nog even afstoppen maar kort nadien zorgde de thuisspits voor de openingstreffer. Kemzeke reageerde onmiddellijk en kende pech toen Michael Matthynssens de paal viseerde. Schoten van Christophe Vandenabbeele stuitten op de thuisverdediging en een kopbal van Bart Antheunis werd van de lijn geveegd.

Na de koffie zette Bambrugge meer druk en dat resulteerde al kopte Xavier Arnolis op de lat. Toen Kris Van Lippevelde foutief werd gestuit ging de bal op de stip. Kevin Goossens liet de kans niet liggen. Kemzeke voelde de bui hangen en had niet meer de kracht om te reageren. Kort voor affluiten vlamde Kevin Goossens zijn derde van de dag tegen de touwen. Of, hoe je jezelf een prachtig verjaardagscadeau kan aanbieden.

RC Bambrugge: Vervaene, De Moerloose, Keymolen, Van Lippevelde, De Vis (87’ Van Den Berghe), Goossens (86’ Van Den Bossche), Haelterman, Remon, Arnolis, Van Laere (89’ De Prez), Rooms.

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Antheunis (65’ Stobbelaar), Peirsman, Ruymbeke, Saman, Decuypere (65’ Van Hoyweghen), Maes, Van Den Abbeele, Trienpont, Matthynssens, Franssens.

Doelpunten: 27’, 73’ en 85’ Goossens 1-0, 2-0 en 3-0.

Geel: De Moerloose, Keymolen, Goossens, Antheunis, Franssens, Van Hoyweghen. Rood: 73’ Saman (2x geel).