Kemzeke
Meetjesland
Datum: 25/09/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 5
Eeklo laat Kemzeke ontgoocheld achter
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eeklo laat Kemzeke ontgoocheld achter
Foto: © SC

Met nog minder dan een kwartier te spelen kregen de Klauwaerts een opdoffer te verwerken. Eeklo trok er zich niets van aan en klimt voorlopig mee aan de leiding.

De thuisploeg begon het sterkst aan de match maar Van Hoyweghen knalde op de lat. Kemzeke wou te fel vooruit en vergat over de grond te voetballen. De bezoekende verdediging kon de lange ballen probleemloos opruimen. Eeklo rekende op de snelle Frechier die echter een paar kansen de nek omwrong. Een eerste schot ging voorlangs en een open kans vloog over. Een kopbal op slag van rust strandde op de paal.

In de tweede helft zochten beide ploegen naar de openingstreffer maar veel kansen leverde dat niet op. Enkel Trienpont en Franssens zorgden voor enig gevaar. Toen velen al in een gelijkspel geloofden kreeg de thuisploeg het deksel op de neus. Van Wingen ging er als een haas vandoor toen een hoekschop was weggewerkt en bediende Dhaese. Berckmoes mocht zich meteen omdraaien. De thuisploeg reageerde onmiddellijk maar mocht een kaars branden toen Lootens voor open doel miste. In blessuretijd hanteerden de bezoekers perfect de counter en Dhaese knalde de eindscore op het bord.

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Antheunis, Peirsman, Ruymbeke, Decuypere (60’ Martens), Vandenabeele (45’ Vertenten), Trienpont, Stobbelaar, Matthynssens (67’ Van Hoeylandt), Franssens en Van Hoyweghen.

FC Eeklo: Van Avermaet, Gueye, Schotte, De Maesschalck, Frechier (74’ Dhaese), Van Wingen, Lootens, Van Der Cruyssen, Deham (82’ Piessens), Van Loo en Ben Ahmed (67’ Pirelli).

Doelpunten: 78’ en 92’ Dhaese 0-1 en 0-2

Gele kaarten: Decuypere, Trienpont, Franssens, Dhaese.